Ja sam nekako uskladio pst,mobile phone tools i p2k ali ovaj mpt nema teorije da mi prepozna mobitel, več sam sve probao al ne reagira!
Izludjuje me sto svi ovi programi ne mogu normalno funkcionirat zajedno, ili su im driveri u konfliktu ili mi javljaju neke error-e. Da li je netko uspio (na WinXP-u) uskladit ove programe da svi rade normalno?
Pozdrav
Ja sam nekako uskladio pst,mobile phone tools i p2k ali ovaj mpt nema teorije da mi prepozna mobitel, več sam sve probao al ne reagira!
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Neznam zasto vam ne radi, meni na dva racunala svi programi rade bez problema. Vjerojatno je greska negdje u instaliranju drivera. Probajte deinstalirati sve, pa ponovno instalirati. Ako ce vam nesto pomoci, prvo sam instalirao MPT, pa PST.
Don't worry, be happy =)
Ja sam prvo instalirao MPT - radi; pa P2K - radi i onda kad instaliram PST on mi srusi prethodna dva. Pokusao sam i prvo PST ali onda mi on uopce nije radio... i tako u krug...![]()
Ja imam PST, P2k, MPT, Midway i sve radi bez ikakvog problema. Koristim Win XP Pro.
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Također.Poslao: spyder
Ja imam PST, P2k, MPT, Midway i sve radi bez ikakvog problema. Koristim Win XP Pro.
Prvo sam instalirao MPT, pa PST, pa midway, pa p2k man, ako vam pomaže...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Meni je sad zadnjih 2 dana počelo nekaj srat. Nemogu se spojiti niti na jedan od navedenih programa. Kad pokušavam s MPT kaže da "device is not connected", ista stvar je i s P2Kmanom, a niti PST mi ga ne detektira.
Kabl spojim i čuje se onaj zvuk kad spojite USB uređaj, ali niti jedan program mi ne prepozna da je uređaj zbilja uključen ! Zašto ??? Ne znam ...
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Bookmarks