ccccc........
Sigurnosni problemi Service Packa 2
20/08/2004
Tek što se pojavila finalna verzija Microsoftova velikog updatea, Service Pack 2 (iako je još uvijek nema na automatskom updateu za sve korisnike) već se otkrivaju sigurnosni propusti. Sigurnosne su kompanije Secunia i Heise pronašle neke problematične stavke koje napadačima omogućavaju da pokrenu zloćudne programe. Jedna je od rupa pronađena u Internet Exploreru, u posljednje vrijeme ne tako omiljenom browseru, a koja omogućava da se exe datoteka postavi u korisnikov start up direktorij. Nakon što se Windowsi restartaju programčić se može pokrenuti...U Microsoftu još uvijek nemaju nikakvih komenatara na probleme, koji za sada čini se nisu toliko kritični.
Izvor: http://www.pcchip.hr
ccccc........
Nista novo za "malog mekanog"
ne skidati sp2 to vise odmaze nego sto pomaze.... a stvarno su divljaci ti microsoftovci
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jos malo i evo nam SP3 dug bar par giga, tek toliko da nesto MS radi, pa SP4 itd...
...Nike ti je 110% orginal...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Na ovo se moram nadovezat nema sta.Poslao: IggXy
Bio sam u Bosni danas i vidim u komp. shopu se prodaje "Longhorn",jel vrijedi to cudo ista???I SP1+Sp2 na cd-u->20kn,usput kupio sam oriđiđi nike šuze za 150 kn nove!
Service pack nemam ni jedan niti imam u planu da ga ikad stavim.
A nike si preplatioJa naso na koridoru kod onog malog crnca za 100Kn
![]()
u bosni ovisi kod kog naletiš, kod onog kaj krade iz nikea ili onaj koji radi falš...
btw gdi se mogu nabavit sp1 i sp2
...to je direktni uvoz iz Kine???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Iz Turske (jadan covjek pomislio ako su okolo sve isti modeli da su i original). Cak ni cigarete u BiH nisu original.
Hajde dosta s BiH piratima svega i svacega.
@Kinfa
Treba ti samo SP2, jer su u njemu sadržana sva "poboljsanja" iz SP1. Za sada ga nije moguce skinuti s MS stranica, a nabavljiv je od MS-a i prodavaca gotovih konfiguracija s MS softverom i naravno najlakse za nas od pirata.
Meni se SP2 cak i svidja, malo je promjenio neke stvari u windowsima pa koji put kliknem po navici na krivo mjesto, i firewall i antivirus su mu za k...c, ali kad stavis svoje (one za koje on zna da postoje) sve je ok.
A zakrpa na zakrpe ce uvijek bit, s tim smo se davno morali pomiriti, iako malo zivcira.
Od danas se službeno može skidati
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5043884
Ma uopce nemam potrebe za packom. Redovno lupim format c svaki mjesec i komp ti leti! Trenutno nemam ni antivirus ni firewall niti bilo sta od koje kakih pizdarijica, sem zakrpe za MS Blast i Sesar-a. I sve sljakaPoslao: IggXy
Sile stavi barem jedinicu nevidis promjene ali se kroz vrijeme osjete![]()
![]()
![]()
Zar ti misliš da ces ti dobit njemacke tenisice ako ih platiš 1500kn,sve što vi kao kupujete iz trgovine dolazi iz turske,vijetnama(iz njega su moje),kine,malezije...nemaš više "orginal najkica" sve ti je iz nabrojanih zemalja!Poslao: Kuki
Iz Turske (jadan covjek pomislio ako su okolo sve isti modeli
.
A ako nemate niti jedan SP pack stavite samo prvi!Ja doista primjetim neke promjene pogotovo kod nekih igara i aplikacija
@IggXy
Znam da necu, a i ne pada mi na pamet platit ih ni upola od navedene cifre (iako bez problema mogu), ne vrijede toliko, ali rasprava o "originalima" iz BiH ili iz RH nije za ovaj forum. Takve su mi rasprave inace dosadne i ne patim od marke, lazne ili prave.
Inace, moje misljenje je da ni ne mozes razaznat kopiju od originala, bar sto se tice odjece.
BTW, bar na njima pise Made in Vietnam ili neka tamo drzavica s jeftinom radnom snagom, a vecina tvornica i jest tamo negdje daleko.
i kaj jel netko bio "faca"i instalirao SP2, jel valja kaj to, čitam da pola programa ne radi?
![]()
Nisam se trudio ovo nikad instaliravat;potpuno nepotrebno
May the Force be with you!
Bookmarks