ma da,dobiješ u paketu zaštitnu foliju za ekran (da ga neoštetiš kad tipkaš sa olovkom),a kako bi mogo zeznut to je druga tema (vec vidim naslov te teme kako sj..at zastitnu foliju u roku 5 secundi),da neduljim moraš imat cist ekran i onda ju moraš samo postavit na ekran i uglobalu to je to,e sad koji se problemi jave-
1.pojava mjehurica (ja to tad nisam znao,ali ako ce ti se pojavit nakon nekog vremena ce i nestati ili ih uklonis laganim stiskanjem tj.klizanjem kartice (kreditne ili telefonske)
2.kad stavljas foliju pokupis lokalnu prasinu (ako radis na cistom stolu nebi smio imat problema a ne ja koji sam od srece to odmah iso stavljat,kako mi je bio na krevetu,pokupio nekakvu prasinu koja me je bockala u oko cim sam ekran pogledo,pa sam išo to popravit pa sam jos gore napravio (folija je nekvalitetna i neda se cistit)pa sam narucio brando foliju koju sam na isti nacin usro ali ona se da očistit jer cim ta prasina dojde na tu foliju nema ti vise spasa (mislim na onu slabije kvalitete))
-ma nije nista strasno,samo sam te htio upozorit da to radi smireno i bez žurbe jer nova košta 50kn (minimalno) + dostava,pa de ne bacas novac uzaludno

Odgovori uz citat
Bookmarks