si ti cuo za favorit stranicu...
uvijek kada idem na ovaj forum napisem u google: cafe mobil i normalno dođem danas također, kada ono šok, nema mog dragog foruma samo neki kafići i takve gluposti,
ja ponovim postupak kad ono opet.....jedva sam se sjetio linka
, je li ga vi imate u google-u ili je to do mene mislim stvarno ne znak koji bi bio razlog od moje strane
![]()
si ti cuo za favorit stranicu...
omg, sonik, cemu takav stav?! skuliraj se malo!
i baj d vej, mozda covjek ne koristi IE, vec mozillu, a tamo nije Favourite, nego Bookmark!
a kako je tek u operi..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hhh aj pogledaj http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje šesti rezultat i vidit ćeš link,a ovo da si zaobriavija adresu
nisam veću glupost čuja
![]()
To ovisi o puno stvari... Kod mene recimo nije na prve dvije-tri stranice.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kod mene ga prikaze tek na 7. stranici...............
meni je u mozili stavljen u bookmarks toolbar i odmah cim upalim pri ruci mi je....
izgleda da je google zbog necega pokupio umjesto cafe.mobil.hr ip adresu servera i zato pri rezultatima na google-u pise ip adresa umjesto imena foruma.
pri iducem pregledavanju foruma od strane google-a to bi trebalo biti rjeseno
U Operi se zove Knjižna oznaka![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A od kad je u pretraživanju ispod "Napredno pretraživanje" i Google Prilagođeno pretraživanje?
danas svatko ima komp i net. ali to ne znaci da se svatko sluzi njime jednako vjesto kao i ti. niti da ga to zanima. mnogima je to jos uvijek samo nuzno zlo. ljudi se nauce ici na gugl i dalje preko njega.. ljudima je to dovoljno. ljudi ne istrazuju mogucnosti programa. jer im ni netreba, dost im je da znaju uci u par stranica i u mejl.
zasto je to toliko neshvatljivo?
ako nemas namjeru na lijep nacin pomoci covjeku, onda radije nemoj nista napisati, nego da ostavljas ovakve opsaske koje ponizavaju i onoga koji je post napisao, a bome i tebe samoga!
upozoren jesi!
forum nije mjesto za ispucavanje frustracija.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nije to ništa smiješno,čoek nie haker i gotovo XD
Upiši u gugl cafe mobile + svoj nick,npr cafe mobile sonyck
A ne znam šta bi reko....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
malo spustite tenzije, nije svakom internet kao telkač, uvijek ima novih...
hvala na razumijevanju
Istina nisma haker, ali nisma ni neki penzič pa da znam samo uc u mail i pogledat dvije stranice.Sada sam stavio u Bookmark, ali prije kada je bio link na prvom mjestu bilo mi je jednostavnije upisat cafe mobil, prati me sreca i gotovo nego preko bookmark-a jer imam ih toliko da ne stanu izravno u toolbar nego imam bookmark foldere u toolbaru....sve u svemu samo sam komentiro da je nesto sa google-a odnosno s prve stranice, uostalom sto to vas briga ocu li ja svaki put upisivat ili cu koristit bookmark
Bookmarks