Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Threaded View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hakiranje novih ne hackabilnih firmware-a!

Pozdrav ljudi, imam Nokiu E51 i stavio sam novi firmware 300.34.56 pa sam i pronasao jednostavan nacin kako hakirat taj firmware, a kako sam se dobro pomucio dok ovo nisam skuzio eto da podjelim sa vama kako se to radi.

Metoda hakiranja se zove HelloOX i iznimno je jednostavna. To je ustvari aplikacija koja radi posao umjesto vas.

Postupak:

1. Trebate dobiti certifikat

2. Za potpisivanje aplikacija skinite program SisContents koji se nalazi kao attachemet na dnu ovog posta.
    (Sa tim SisContents programom mozete napraviti raznorazne manipulacije SIS aplikacijama a izmedu ostalog i potpisati ih ako imate svoj certifikat)
    Ako ste uz certifikat skinuli i aplikaciju za potpisivanje, onda sa njom potpišite aplikaciju, a ne sa SisContents-om

3. Skinite aplikaciju HelloOX koja se nalazi kao attachement na dnu ovog posta.

4. Potpišite aplikaciju HelloOX sa SisContents programom i certifikatom koji ste dobili u prvoj toči.

5. instalirajte potpisanu HelloOX aplikaciju na memoriju mobitela (može i na memorijsku karticu)

6. kad ste ju instalirali pokrenite ju da odradi hack i nakog toga ju izbrišite.

To je to!

Napomena: ako želite u x-plore_u vidjeti C:\sys\bin , onda još samo napravite što kako je opisano u postu #6 ove teme.

Napomene:
    • Na E51 se nekad kad se helloox pokrene pojavi ono applaying patches i tu stane, radi to i radi i radi, treba samo kliknuci cancle i ponovo pokrenuti halloox i stvar prode bez problema.
    • izasao je helloox 1.04 al izbjegavajte to, ja sam na e51 to pokreno, resetiro mi mob, i palio se i gasio sam od sebe

Nadam se da sam pomogao, ja nikako nisam mogao pronaci neko jednostavno rjesenje za hakiranje novog v3 firmware-a.

nadam se da sam pomogao

odlično radi na: e71 (fw 200.21.118 i fw 210.21.006), N95 8GB (fw 30.0.018 , 31.0.015)
    Datoteke u privitku
    Zadnji uredio Ico : 20-09-2009 u 08:44

Slične teme

1. Hakiranje softvera i certificiranje nepotpisanih aplikacija
    By T-Maca in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 138
    Posljednji post: 31-01-2012, 12:12
  2. [UIQ3] Potpisivanje (signing) aplikacija -Tutorial
    By n00b in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 83
    Posljednji post: 22-05-2011, 22:43
  3. Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-09-2008, 22:56
  4. Skripte za hakiranje
    By F.E.A.R. in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-06-2007, 14:20

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme