Ispricavam se ako sam ispao bahat, a ocito jesam.
Savjete sam davao iz iskustva. SEUS je sa svakom verziom drugaciji pa tako i sa ovom. Program se spaja online i nece funkcionirati drugacije - nemoguce ga je vise zavarati zamjenom fajlova. Staru inacicu je pak nemoguce koristiti jer trazi internet vezu te se odmah updatea. Kao sto sam napisao ranije u SE su nemogucnost ponavljanja updatea navodno prepoznali kao gresku pa bi s iducom verzijom SEUSa ovo moglo biti rijeseno iako osobno sumnjam u to jer vjerujem da je to sve napravljeno ciljano, upravo protiv ovakvih poput nasProblem koji pokusavate rijesiti nije izvediv na spomenute nacine.
Stoga mogu ponoviti, slobodno se nastavite igrati jer na kraju krajeva to je ionako sve igra, a mozda nekome i upali.. meni nije
Kao sto rece Noob, odi u servis, reci da si se malo poigrao i ako padnes pod njihovu milost oni mogu prisilno preci ponovno s novim firmwareom i rijesiti ti muke u par minuta. u najgorem slucaju potrosit ces 122 kn
I s obzirom da ti je sada mobitel prijavljen kao nebrendiran nebih se ni cudio da takav i ostane, a da pritom jos i radi
Hvala puno na savjetima za servis, upravo sam tako nesto i imao u planu, stovise i pricao sam sa odvjetnikom, no da se ne odmicemo mnogo od teme..
Do citanja!

Problem koji pokusavate rijesiti nije izvediv na spomenute nacine.
Odgovori uz citat

Bookmarks