hmm... vec sam odgovorio da je nemoguce napraviti update jer server gleda stanje na mobitelu. format c: takoder nebi pomogao jer isti nema veze sa firmwareom. gore opisani postupak nooba takodjer nece pomoci, no ako vam se igra - igrajte se..
sto se mog servisa (EM Servis) tice, dosao sam da pokupim mobitel i prvo sto sam primijetio je da su mi decki uredno zamjenili bateriju. naime ja sam imao novu kapaciteta 950 MAh koju sam obiljezio (sto oni naravno nisu mogli znati), a nasao sam unutra neku od 900, dakako bez mojih oznaka. Drugo sto su radili je otvarali mobitel (iako sam ja rekao da je problem softverski) i mjenjali kuciste!!! tip je rekao da stilus nije isao na svoje mjesto sto je apsolutna neistina jer je s njim bilo sve u najboljem redu kada sam ga predavao. Napokon, tvrde da mi je maticna od telefona savinuta i da mu nema pomoci! Bez komentara. Ostavio sam mobitel tamo, kasnije su zvali da ce mi dati novu bateriju ali ne mislim ga podizati dok se ne razrijesi misterij sa maticnom plocom.
Ono sto me zanima je kako bi mogao potvrditi da su nesto promijenili. nazalost neznam svoj imei ali imam backup GFDSa - moze li se iz njega nekako vidjeti imei ili neki drugi jedinstveni podatak kojim bi mogao dokazati da su nesto mijenjali u njemu, tj. ocito samu maticnu (ili su je mozda sami savinuli, tko ce ga znati..). Svi savjeti su dobrodosli i naravno brzina je vrlina..
Hvala puno!

Odgovori uz citat

Bookmarks