Ovako, da ne otvaram zasebnu temu, imam opet problem sa mobitelom (SE M600i).
Dakle pokusao sam ga modificirati, tj. ubaciti software za Walkman player. Prije toga sam ga "hakirao", to bio je moguc pristup do tada skrivenim folderima.
Nakon sto sam ubacio odredjene fileove na C:/ disk mobitela, te ga restartirao jer je to bilo potrebno, pri svakom pokusaju paljenja mobitela pojavi se Vodaphone screen koji obicno bude par sekundi, i kada dodje do dijela za upisivanje PIN-a, restartira se mob sam od sebe, te se boota ponovno, i tako unedogled..
Pokusao sam ubaciti novi software, no sugavi SEUS mi govori kako to nije moguce napraviti. Dakle mene zanima kako bih mogao vratiti postavke, ili resetirati mobitel na tvornicke vrijednosti bez da ga upalim (posto ga je nemoguce upaliti).
Jedina stvar za koju mislim da ce me totalno zeznuti u ovom slucaju je ta da sam zaboravio napraviti backup GDFS-a, posto sam nedavno radio update mobitela, no mislim da sam samo promijenio verziju softwarea, a ne i firmwarea, posto nisam uspio maknuti Vodaphone boot screen.
Dali ce ovi u servisu skuziti da sam radio nesto zbog cega bi mogao izgubiti garanciju (nadam se da ce servis biti zadnja opcija) ?

Odgovori uz citat

Bookmarks