isprobao sam ono s camerom -27fpsa... stvarno radi. zamalo kao nokijine 30fps.![]()
isprobao sam ono s camerom -27fpsa... stvarno radi. zamalo kao nokijine 30fps.![]()
Nedavno sam kupio SE G900. To mi je prvi mobitel sa Symbian Os-om. Sinoć sam pokušao instalirati nekolko aplikacija ali većina ih ne radi, mob javlja "Komponenta nije prošla sigurnosnu provjeru, instaliranje nije moguće."
Kada pritisnem detalji piše: "Certifikat je istekao tijekom upotrebe."
Hoće li se ovaj problem riješiti hackiranjem moba i stavljanjem Mod-a za instaliranje svih SIS datoteka http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=778043&postcount=4
Imam još jedan problem na mob nemogu instalirati ApTrk aplikaciju. Kada pritisnem instalirati piše "Nadogradnja nije uspjela jer paket koji se instalira nije valjana nadogradnja."
Molim vas pomozite, kao što možete vidjeti iz mog mog posta totalni sam newbie što se tiče symbiana!!
K850i VELVET BLUE
W880i & k800i-->k810i
Nemoras vise instalirati AppTrk, samo instaliras CapsSwitch, sve ti je sad unutra...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Sve OK radi!
Velika hvala n00b!![]()
Zadnji uredio Ericsson : 10-10-2009 u 14:33
K850i VELVET BLUE
W880i & k800i-->k810i
Pozz.
Zanima me jedna stvar. Prodajem G700,a večina kontakata mi je spremljeno u memoriju telefona (valjda) a ne na SIM.
Ima li načina da ja nekako backup napravim na memorijsku ili nešto?
Jesi probao dolje u contacts pod 'Contact manager' ->'backup'?
Imenik neće biti dostupan tokom backup procesa, to mi javlja. Dalje nisam probao pa neznam gdje taj backup se sprema pa pokušaj ako ima i opcija na komp prebaciti pa na karticu...
E riješio sam to i sve ok ali di sad to spremi?
Mozes koristiti i My phone explorer. To je najjednostavnije...
Sto se tice backupa, ako se ne varam trebalo bi ti biti na kartici:
D:\Other\Backup\Contacts
Snima ti u vcf formatu...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Tnx n00b! I kako ću ja moći to iskoristiti dalje ako kupim drugi mob? Znam da pitam malo glupa pitanja ali stvarno sam noob!
Taj *.vcf file mozes poslati preko bluetootha na drugi mobitel i svi kontakti bi ti trebali biti unutra...
Ali za svaki slucaj napravi backup sa MPE... Tako ces biti sigurniji (preglednije ti je ako ces morati upisivati u mobitel), a mozes i u njemu napraviti *.vcf datoteke... Mislim da ima opciju snimanja i u druge formate...
Philip B. Crosby
Ako instalirate na neki drugi jezik onda preimenujte *.rsc u *.r?? (?? - broj jezika)..
Kod instalacije ikona, zanima me koji file treba preimenovati i koji je broj za hr.
Tnx
Nisam 100% siguran, za hrvatski bi trebalo biti *.r45
Sve *.rsc preimenuj u *.r45 i trebalo bi raditi.
Philip B. Crosby
evo nakon puno simbian nokia nabavio ja p1i, prvi pogled wtf :S
sve različito...
kak se to čudo hakne? instaliral sam capsswitch, stavil off al mi neda sa swissmanager otvoriti c: sys?
Kad stavis na Off mora ti dozvoliti pregledavanje i uređivanje C diska, Z disk mozes pregledavati, ali nemozes uređivati. Moras jos u postavkama SwissManagera postaviti da vidis skrivene datoteke.
Philip B. Crosby
riješeno je ovo, već je pun programazaboravil napisat..
da, velika je razlika...simbian bez uiq mi se čini praktičniji čakno polako, nisu još svi modovi ubačeni
Bookmarks