Zasto kada instaliram neki od icon packova, promijeni sve ikone osim kontrolne ploče, poruka, kalendara i imenika?![]()
Formatiranjem dobijes mobitel kakvog si ga kupio ili kakav je bio poslje zadnjeg update-a. Znaci izbrise sve aplikacije, poruke, imenik, itd... Jedino sto ne brise je podatke na memoriskoj kartici...
Za dodatne jezike si mozes pogledati ovdje.
PS: Please koristi edit ili probaj sve sto pises napisati u jednom postu, ovo je forum, a ne chat.
Zadnji uredio n00b : 17-09-2008 u 14:15
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Zasto kada instaliram neki od icon packova, promijeni sve ikone osim kontrolne ploče, poruka, kalendara i imenika?![]()
Hmm... meni sve promjeni...
Imas hackiran mobitel ili ne?
Da li si pogledao one fileove u c:\Resource\apps\, da li ih mozda vec imas tamo?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Ako pod hakiran mislis da mogu otvorit zasticene fajlove onda je. I pobrisao sam one fajlove prije nego sam instalirao nove ikone..
Da, to sam mislio...
Mogu ti uploadati ikone koje nisu sis datoteke, pa ih mozes manualno ubaciti... samo ih moram ponovno naci (na kompu), a sad nemam bas vremena...
Uploadat cu ti novu kolekciju, pa probaj te, mozda ce ti bolje odgovarati...
U biti ja sam radio za P990, pa je najvjerojatnije u tome problem...
Probat cu (kad nadjem vremena) potraziti i za P1...
Philip B. Crosby
Ok, ako mislis da bi tako moglo uspjet potrazit cu i ja malo po netu. A ti ako nadjes kad uhvatis vremena, uploadaj... Hvala![]()
Jesam munjen...
Sorry...
Ti imas P1 i to sigurno na hrvatskom, a ovo je za engleski jezik...
Pogledaj si ostale fileove u mobitelu, koja im je ekstenzija. Trebalo bi biti *.r## (## gdje je neki broj). Preimenuj one fileove sa popisa iz *.rsc u *.r##. Tako ce ti sigurno raditi...
Pozdrav, nove ikone su postane u isti post (tu imas par koje nisu sis instalacija)...
Philip B. Crosby
Moze li da se promeni ikonica koja stoji ispred fajla sa mp3 ekstenzijom?
Mislim da jos trenutno nista od toga...
Ali ne cini mi se to jako komplicirano... Npr. Fring to napravi sa svim datotekama koje nisu povezane sa nekom aplikacijom...
Philip B. Crosby
Daj mi reci, dok ti je bilo na hrvatskom, koje su ekstenzije tih (sistemskih) fileova?
Philip B. Crosby
Neki su *RSC, a neki *R45. Ima par fileova koji su dupli (jedan *rsc, drug *r45). Kada sam probao ubacit ikone koje nisu sis instalacija, na kompu sam im promjenio sve ekstenzije iz *rsc u *r45 i opet su ove 4 ikone bile defaultne, a ostale promijeni.
ima li neko XboX ikonice za za tools,organizer,entertainment,phone i multimedia menije?
mene bi zanimalo kako pristupiti na P1 u c:\...dali trebam stavit samo u phone mode ?
@nula_bodova: To radis preko mobitela, preko Xplore-a ili preko Swiss Manager Pro-a...
PS: Nemoj postati u Hack/Mod upite, ovdje je rasprava, kako bi ona tema bila sto preglednija...
Pozdrav
Philip B. Crosby
znači stavio sam onaj patch za pop-up menu koji u sebi ima ikonice, no kako on u listi sadrži neke programe koje je nemam (niti mi trebaju), vratio bih originalan pop-up menu. zanima me je li to ikako moguće? znači radi se o ovome:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56295 (post #12)
EDIT: problem riješen instalacijom sis datoteke sa standardnim ikonicama.
Zadnji uredio hrvoje091 : 23-10-2008 u 11:15
Vidim da si rjesio, ali inace je malo komplicirano to maknuti... Moras promjeniti jezik i onda mozes pobrisati... Ovu sis verziju mozes jednostavno uninstalirati u CP-u (kad ti dosadi)...
Inace u istom postu postoji program za jednostavnu izradu popup menija, pa si napravis kakav zelis i kakav ti najvise odgovara (mozes editirati i neki od ovih postojecih)...
Philip B. Crosby
Zanima me kako se može staviti na P1i da meni bude isti kao na slici u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56295 (post #12) znači da ono što mi je gore na vrhu ekrana bude dolje, i kako se sve to može maknut ako mi se nesvidi. Hvala!!
Nazalost tesko...
Ta programska traka je dolje samo na P990, na ostalima je gore... To ti je u glavnom djelu softwarea mobitela, tako da je to donekle nemoguce za izvesti (nemogu reci da nisam pokusao prckati po tome, ali je tragicno zavrsilo - "Format C disk")...
Philip B. Crosby
@F r e d y: Ne... Sa Z: nemoras i nemozes nista brisati!
Samo taj file preimenuj iz pvcamera.RSC u pvcamara.r45 i snimi ga u C:\resource\apps. Tako bi ti trebalo sve raditi.
Philip B. Crosby
Ovaj koji si skinuo sa likna preimenujes i kopiras sve po uputama na "c:\"...![]()
Philip B. Crosby
Neznam gdje da ovom pitam pa cu pitat ovde.ima veze s wlanom.
upravo sam vidio da na dotsis.com ima nesto za wlan sto omogucava bolji prijem signala i naravno odmah se i brze stranice otvaraju.
Bookmarks