= Citat = Izvorno postao tcrnjak5 Pregledaj post
ma nemoj! e vidiš njegovi su skinuti negdje sa interneta(99% jer ih ne zna ni instalirati) i jesu čisto sranje jer ako hočeš da ti sve šljaka kako treba uzmeš čistaka pa tek onda dodaješ što hočeš,što je sigurno sigurno.Nitko nije rekao da se windowsi ne mogu napraviti na dvd sad se ti našao pametan pa objašnjavaš.Bolje da si momku objasnio postupak instaliranja kad si već bio raspoložen za pisanje
Nemoj biti napet, normalno se razgovaramo. To što sam ja tebe citirao, nisam mislio ništa lošeg, već sam te samo dopunio/ispravio, da ljudi znaju da se sa neta mogu skinuti (tko ima mogućnost) najnormalniji legalni Windowsi.
I moji Windowsi su skinuti sa interneta, pa su legalni da ne mogu legalniji, u svakom smislu. Tako da ti opet teorija pada u vodu.
Što se tiče postupka instaliranja, što ću mu to objašnjavati, kada samo treba boot-at sa CD/DVD-a i pratiti najjednostavnije upute (gdje se valjda samo 4 puta treba stisnuti "Enter"). Al eto, ako netko treba pomoć (iz razloga što mu engleski nije poznat), ovaj vodič sa slikama i objašnjenjem je super.