@joke100
Mislim da sam negdje citao da sa PDVD8 trial verzijom ne dolazi h.264 codec, probaj uzeti PDVD7 ili CoreAVC, ali opet je opterecenje preveliko?!?
@joke100
Mislim da sam negdje citao da sa PDVD8 trial verzijom ne dolazi h.264 codec, probaj uzeti PDVD7 ili CoreAVC, ali opet je opterecenje preveliko?!?
Samo malo samo malo... CoreAVC je iskljucivo softwareski decoder tj. koristi samo CPU, obzirom da ja imam ATI HD 2400 graficku zelim podijeliti opterecenje izmedju CPU-a i nje, tj. zelim codec koji zna iskoristiti mogucnosti graficke kartice ciji proizvodjaci se kunu da ona to moze... drugo s trial verzijom PDVD8 dolazi h.264 decoder (cyberlink), jer koristeci njega dobivam sliku HD PROMO kanala. Problem je ocito u tome sto ne koristi mogucnosti kartice.... a zasto? e to je ono sto ne znam i zbog cega pitam ovdje ima li netko tko se susreo s tim pa da mi kaze a jesi li instalirao ... ili imas li i ... ili nesto tog tipa pa da ja probam, dobijem CPU usage od recimo prihvatljivih 30-40% i budem sretan i zadovoljan...
Bookmarks