Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Tema: Hd Dvb-t

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koju kombinaciju tunera i procesora bi preporucili za DVB-T HD HTPC (previse kratica )? Racunajte da nisam spreman uloziti hrpu novaca, no nesmetano koristenje je jako bitno.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo i osnovno je da uzmeš grafičku koja će na sebe preuzeti najveći teret dakle ati 2400, neznam dali koja jeftinija hardwerski podržava dekodiranje (avivo), ja imam 2600xt, procesor ti je dosta jedna jezgra, a ja imam athlona3,2 ghz, mislim da slabijeg sada više i nećeš naći znači i najjeftiniji ti je dobar,

Tuner ako imaš dobar signal svejedno je koji jer onda ti osjetljivost tunera nije bitna, dobar je twinhan smo kod nas ih je teže naći, terratec je najbolji pogotovo zbog daljinskog i softwarea koji ga prati malo je skuplji ali si riješio i daljinski i softwersku podršku znači terratec pci ht, radi s media center 2005, s powercinema 5 i s dvb-viewer (najbitnije). Ima bda driver ima ulaze pa možeš priključiti još što god hoćeš na njega satelitski reciver npr. kao ja, imaš i analogni tuner ako zatreba za kabelsku na primjer. Cijena 400 kn. Imaš naravno i jeftinijih tunera već od 200 kn ali nisu tako zgodni s daljinskim jer ovaj daljinac možeš naučiti da radi s bilo kojim softwareom stvarno bez muke, a iz kutije radi već s dosta toga.Uglavnom s terratecom je najlakše, traži najmanje vremena za složiti htpc. Kod mene kao što rekoh ta kombinacija radi s 7-10 % opterećenja procesora na htv hdtv promo, dakle više je nego dovoljna.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fukmondo Pregledaj post
    Prvo i osnovno je da uzmeš grafičku koja će na sebe preuzeti najveći teret dakle ati 2400, neznam dali koja jeftinija hardwerski podržava dekodiranje (avivo), ja imam 2600xt, procesor ti je dosta jedna jezgra, a ja imam athlona3,2 ghz, mislim da slabijeg sada više i nećeš naći znači i najjeftiniji ti je dobar,

Tuner ako imaš dobar signal svejedno je koji jer onda ti osjetljivost tunera nije bitna, dobar je twinhan smo kod nas ih je teže naći, terratec je najbolji pogotovo zbog daljinskog i softwarea koji ga prati malo je skuplji ali si riješio i daljinski i softwersku podršku znači terratec pci ht, radi s media center 2005, s powercinema 5 i s dvb-viewer (najbitnije). Ima bda driver ima ulaze pa možeš priključiti još što god hoćeš na njega satelitski reciver npr. kao ja, imaš i analogni tuner ako zatreba za kabelsku na primjer. Cijena 400 kn. Imaš naravno i jeftinijih tunera već od 200 kn ali nisu tako zgodni s daljinskim jer ovaj daljinac možeš naučiti da radi s bilo kojim softwareom stvarno bez muke, a iz kutije radi već s dosta toga.Uglavnom s terratecom je najlakše, traži najmanje vremena za složiti htpc. Kod mene kao što rekoh ta kombinacija radi s 7-10 % opterećenja procesora na htv hdtv promo, dakle više je nego dovoljna.
    Moze li malo detaljnije... ja koristim Win XP s DX9c imam ATI HD 2400 i Cyberlinkov h.264 decoder iz PDVD-a verzija 8 (trial). U PDVD-u sam ukljucio Enable hardware acceleration i svejedno s tim mi opterecenje procesora pri gledanju HD PROMO kanala (tekme), a radi se o dual core 1,9GHz procesoru, bude debelo preko 80%, a uglavnom i preko 90% u Media Portalu... ne znam gdje grijesim, da li ovo hardwaresko ubrzavanje radi samo u DX10 (Vista?) ili radi i pod DX9 (XP?). Ima li itko ikakvu ideju jer ovo opterecenje procesora mi se cini preogromno....

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove