Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Tema: Hd Dvb-t

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni stadardni DVB-T radi na Athlonu 2500+, giga rama (od toga 512 koristim za timeshift, da ne habam disk, a i brže je). Zauzeće procesora je jako malo, čak i kod snimanja ili gledanja sva četiri programa.
    Program je DVB dream, koji je besplatan, ali sam imao malih problema. Jedna verzija ima malih bugova, a novija mi nije prepoznavala karticu. Prebacivanje jednog file-a iz stare u novu verziju je rješilo stvar.
    Kodeci:
    Video: nVidia PureVideo
    Audio: nVidia PureVideo
    Video Renderer: VMR (Ni slučajno VMR 9 - ima bolju interploaciju, ali kod lošeg signala blokira komp, bez obzira na procesor)
    H.264 Codec: CoreAVC

@fukmondo:
    U WC-u? Samo se nadam da se ne radi o kupaoni. Nije baš da elektronika voli vodenu paru!
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MrBlc Pregledaj post

@fukmondo:
    U WC-u? Samo se nadam da se ne radi o kupaoni. Nije baš da elektronika voli vodenu paru!

ne nije kupaona nisam toliko lud , samo wc, i mene je malo brinulo ali nema kondenzata evo već četvrta ili peta godina ne sjećam se, uštedio sam i na hlađenju jer tu se ventovi mogu okretat na maksimumu buka nije problem, ukupni trošak manji nego za hlađenje i kučište za dnevnu sobu, nešto kabela i kanalice sve skupa oko 70 kn, dalje me brinuo skučeni prostor ali je zbog ventilacije u zidu ispalo još da je to najhladnija prostorija u stanu čak i po ljeti.
    Oični dvb-t sa snimanjem i svim djidjama radi meni u viksi na pentiumu II 333 mhz. Jedini problem je kad snimam više od jednog programa ima oko sekundu mraka kada se uključi snimanje, ako snimak nije za čuvanje nije problem, ako jest ostaje snimti samo jedan program odjednom. Obavezna je ati kartica cyberlink codec i uključena hardwerska akceleracija.
    Marketing nas uvijek truje kako trebamo stalno nove i nove makine, a nije tako media centar pc (bez hdtv-a), koji radi sve što i daleko skuplji stroj imate od stare kante na 333 mhz.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove