= Citat = Izvorno postao MrBlc Pregledaj post

@fukmondo:
U WC-u? Samo se nadam da se ne radi o kupaoni. Nije baš da elektronika voli vodenu paru!

ne nije kupaona nisam toliko lud , samo wc, i mene je malo brinulo ali nema kondenzata evo već četvrta ili peta godina ne sjećam se, uštedio sam i na hlađenju jer tu se ventovi mogu okretat na maksimumu buka nije problem, ukupni trošak manji nego za hlađenje i kučište za dnevnu sobu, nešto kabela i kanalice sve skupa oko 70 kn, dalje me brinuo skučeni prostor ali je zbog ventilacije u zidu ispalo još da je to najhladnija prostorija u stanu čak i po ljeti.
Oični dvb-t sa snimanjem i svim djidjama radi meni u viksi na pentiumu II 333 mhz. Jedini problem je kad snimam više od jednog programa ima oko sekundu mraka kada se uključi snimanje, ako snimak nije za čuvanje nije problem, ako jest ostaje snimti samo jedan program odjednom. Obavezna je ati kartica cyberlink codec i uključena hardwerska akceleracija.
Marketing nas uvijek truje kako trebamo stalno nove i nove makine, a nije tako media centar pc (bez hdtv-a), koji radi sve što i daleko skuplji stroj imate od stare kante na 333 mhz.