Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Tema: Hd Dvb-t

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrlo dobro ste obradili temu, svaka čast

1. Najjeftinija varijanta je pc.Ništ aposebno nije potrebno osim grafičke s podrškom za hardwersko dekodiranje i codeca koji to podržava i dvbviewera koji ako ne ide rugačije kupite za 15 eura. To je jedini software u životu koji sam platio i nikada nisam požalio tim prije što s njime s jednim tunerom snimate 4 programa odjednom, s drugim softom za to trebate 4 tunera. Vrijedi svake lipe.U mom slučaju to je ati2600xt proc je amd 64 3,2 opterećenje procesora 7-10 posto jasno vam je dakle da vam ne treba dve jezgre i da će i slabiji procesor vrtiti stvar bez problema. Naravno oni vas uvjeravaju da vam maltene treba najskuplje računalo na tržištu da bi to hodalo.Budite bedasti pa povjerujte bugu.

Bug vidi i pc chip ne trpim jer lažu dosta često, daju pogrešne podatke i često nemaju pojma o onom o čemu pišu s druge strane tu i tamo se nađe nešto korisno. Uglavnom rade u suradnji s trgovcima pa ako neko smeće zapne na policama obavezno pobijedi na testovima u sva 3 časopisa. To naravno ne znate dok na netu ne dobijete prave informacije pa ćete vidjeti da je najgori proizvod jedne tvrtke ikada kod nas dobio sve pohvale.Zajebali su me par puta ali više neće nikad nijedne lipe im više nisam dao.Više ćete uvijek saznati ovdje na forumu.
    Isto tako s pc-jem ste uvijek spremni za brzu i jeftinu izmjenu standarda, kod mene je sve spojeno preko pc.a koji je u wc-u i preko njega ide tv, snimanje i filmovi glazba itd. Plazma + pc+ univerzalni daljinac+5.1 reciver ili 5.1 Logitechoi pc zvučnici na njih bodeš pc i plazmu i sve pet grme=najjeftinije najsvestranije.

2.Plazma je definitivno bolja od lcd-a, imam na poslu panasonicovu i par sonyevih lcd-a, plazma je zakon.
    Pogotovo ako je ulazni signal slabije kvalitete, lcd ima dobru sliku samo kad je izvor visoke rezolucije, budući tog anema , aneće biti još neko vrijeme izbor je jasan.Možete mi vjerovati na riječ jer sam uvijek preferirao lcd radi veće rezolucije, tehnološkog napretka i td. bla, bla ali sad sam vidio u akciji uporedo lcd, plazmu i projektor, i imao sam vreman čačkati po tome i to u našim uvjetima. Plazma definitivni pobjednik.
    Zadnji uredio fukmondo : 25-05-2008 u 00:48

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove