meni je jako ruzna ova kaki smeda boja iz vodafonea na w910.
meni je jako ruzna ova kaki smeda boja iz vodafonea na w910.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni je osobno onaj crni od T-mobile-a bolji... A imao sam priliku u jednoj ruci držat S500 a u drugoj W910. Za sve vas koji novi mob kupujete u vipu upozorenje: nema druge boje na W910 nego ona smeđa. S500 je ljepši. Ali mi nikako nije jasno zašto u T-mobile-u nisu stavili flash teme na W910, nego samo clarity, t-mobile i walkman. Na W880 su mogli staviti (jedino što imaju lagani brend, ali ništa u usporedbi s vodafoneom). Još jedna stvar, u vip-u W910 košta 1400 kn (1391,00 kn) a S500 1200 kn (1191,00 kn) tako da malo razmislite za tih 200 kn. T-mobile W910 (onaj malo bolji) košta 3000 kn (2998,00 kn) samo uređaj, dok W580 u simpi 1500 kn (1498,00 kn), koji je malo bolji S500.
Evo ja sam jučer preko Davinciteam servera napravio debrand s posljednjom verzijom software-a (R1FA035) i za sada sam stvarno prezadovoljan. Mobitel je osjetno ubrzan, posebno u media sekciji. Ispravljeni su svi vidljivi bugovi, zvuk je puno poboljšan što se najviše osjeti na vanjskom zvučniku - hvala Bogu. Zvonjava je sad nešto glasnija, ali bez pucketanja i distorzija, pa mobitel sad ostavlja puno ljepši dojam, jer je ono prije bilo stvarno katastrofa. I tako, ako netko ima pitanja vezanih uz novi sw ili debrand preko navedenog servera, neka samo pita.
Inače, cijena debranda A2 platforme je 10 kredita = 10€ i to je za sada jedini samostalni način debranda. Mogu reći čitajuči tuđa iskustva da je ovo ujedno i najsigurniji način za update mobitela, jer je SEUS nekima zeznuo mobitel.
Bookmarks