Ja sam stavio da je Asus meni ne najbolja nego najprimamljivija marka. Imam ga i prilicno sam zadovoljan s njime a i morao bi s obzirom na cijenu uredaja samo sto ne plese
Od ovih marki upoznat sam s HP-om i Toshibom. Moram priznati da je toshiba poprilicno dobar stroj dok sam i na skupljim modelima HP-a vidio sve i svasta. Mislim da je HP previse stanca i da ne rade neke previse kvalitetne stvarcice.
E sad bi obratio pozornost na Alienware i Apple prijenosna racunala, priznajmo da od njih zastaje zrak kako su ljepi. No ipak cijenovno su vecini nama daleko od stvarnosti. A uvijek tezimo necem boljem.
Sto se tice Applea on je kvalitetan i izdrzljiv. No zamjerka je njegova sto su jednostavno preskupi radi njihovog imena i dizajna. Jer laptop cijenovne vrijednosti od 10 tisuca kuna se moze uzeti laptop "bezimene" marke za puno manje cak i do 4 tisuce kuna a iste konfiguracije.
Tako isto i Alienware potpuno ista stvar, jako skupi i preljep dizajn.
No sve u svemu sve ovisi od kupca i njegovih novcanih sposobnosti a i ukusu.
No najvaznije nemozemo reci da je Alienware najbolje gamersko racunalo samo zato sto je gamersko i namjenjeno gamerima. Moze isto tako jak biti i toshiba laptop i Asusov laptop.
Najvaznija je lova!!
Kompa mislim da do 5 tisuce kuna ne vrijedi uzimati neku posebnu marku jer su vjerovatno dosta slicni, osim hp-a di sam se jako razocarao. kupio sam svojoj majci asus za 4 i prezadovoljna je. No znas kako kazu koliko love i toliko i muzike![]()

Bookmarks