= Citat = Izvorno postao Punto Pregledaj post
Oprosti ako nisam dobro shvatio, ali ovo ima i kod nas i to odavno...

Npr dođeš u hrvatske lutrije, tražiš simpa bon 50 kn, platiš, i djelatnica ti tamo fino isprinta listić sa potrebnim kodom koji je odmah vidljiv.

Inače što se tiče te govorne pošte, ja ju APSOLUTNO NIKAD nisam koristio otkad imam mob a to je skoro 10godina, šta nije lakše nekom poslat SMS ?

Ali mislim da je baza u tome što kod njih u USA nije moguće slati SMS poruke između različitih operatera (nisam 100% siguran, nek neko potvrdi), tako da je vjerovatno zbog toga kod njih prevladao taj voice mail.
To za Hr lutriju nisam znao. Sad sam se sjetio da imamo i mi još jedan način takve nadoplate, a to je kada se vrši preko bankomata. To je sada malo out teme.

Što se tiče SMS-a i slanja među ostalim operaterima, moram priznati da si me uhvatio. Stvarno se ne siječam, predpostavljam da može. Istina, svi skojima sam se dopisivao bili su na USA T-mobil-u. I Inače njihova kultura nije nešto pretjerano vezana za pisanje SMS poruka. Više su orijentirani glasovnoj komunikaciji ili dopisivanju preko nekog IM klijenta.

A i sam znaš koliko se više toga može reći glasovnom porukom nego SMS porukom. Oni ti "rade" na principu, zovu te, ne javljaš se i automatski ti se javlja sekretarica da ostaviš glasovnu poruku, koju znaju i ostaviti. Istina ne rade to svi ali jedan dio DA. Što nije slučaj tu kod nas. Osobno ni ja ne ostavljam nikakve glasovne poruke.

Malo da se još nadovežem, na moj prvi post iz ove teme. A to je da ako nemaš dovoljan iznos novca na svom računu, ne možeš biti ni pozivan. Barem je to slučaj bio s T-mobilom. Sve se vrti oko novca.