Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iPhone4, SE W880i
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    4.531
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    E sad ono što je dosta interesantno je to da postoji način da u markerima (super-marketi, benzinske crpke…) na kasi zatražiš iznos bona, naravno platiš i dobiješ zato račun na kojem ti je serijski broj koji si ukucaš i tako nadoplatiš račun.
    Oprosti ako nisam dobro shvatio, ali ovo ima i kod nas i to odavno...

Npr dođeš u hrvatske lutrije, tražiš simpa bon 50 kn, platiš, i djelatnica ti tamo fino isprinta listić sa potrebnim kodom koji je odmah vidljiv.

Inače što se tiče te govorne pošte, ja ju APSOLUTNO NIKAD nisam koristio otkad imam mob a to je skoro 10godina, šta nije lakše nekom poslat SMS ?

Ali mislim da je baza u tome što kod njih u USA nije moguće slati SMS poruke između različitih operatera (nisam 100% siguran, nek neko potvrdi), tako da je vjerovatno zbog toga kod njih prevladao taj voice mail.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da kod nas nije zaživjela govorna pošta jer su t-mobile i vip godinama naplaćivali preslušavanje iste. Tele2 je prvi uveo besplatno preslušavanje za prepaid korisnke, ali prekasno, jer ko će vam ostavit poruku kad čim mu se javi sekretarica psuje m.... da mu je uzelo puno love za poziv prema drugoj mreži umjesto da ostavi poruku Zato većina korisnika to ima isključeno.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Punto Pregledaj post
    Oprosti ako nisam dobro shvatio, ali ovo ima i kod nas i to odavno...

Npr dođeš u hrvatske lutrije, tražiš simpa bon 50 kn, platiš, i djelatnica ti tamo fino isprinta listić sa potrebnim kodom koji je odmah vidljiv.

Inače što se tiče te govorne pošte, ja ju APSOLUTNO NIKAD nisam koristio otkad imam mob a to je skoro 10godina, šta nije lakše nekom poslat SMS ?

Ali mislim da je baza u tome što kod njih u USA nije moguće slati SMS poruke između različitih operatera (nisam 100% siguran, nek neko potvrdi), tako da je vjerovatno zbog toga kod njih prevladao taj voice mail.
    To za Hr lutriju nisam znao. Sad sam se sjetio da imamo i mi još jedan način takve nadoplate, a to je kada se vrši preko bankomata. To je sada malo out teme.

Što se tiče SMS-a i slanja među ostalim operaterima, moram priznati da si me uhvatio. Stvarno se ne siječam, predpostavljam da može. Istina, svi skojima sam se dopisivao bili su na USA T-mobil-u. I Inače njihova kultura nije nešto pretjerano vezana za pisanje SMS poruka. Više su orijentirani glasovnoj komunikaciji ili dopisivanju preko nekog IM klijenta.

A i sam znaš koliko se više toga može reći glasovnom porukom nego SMS porukom. Oni ti "rade" na principu, zovu te, ne javljaš se i automatski ti se javlja sekretarica da ostaviš glasovnu poruku, koju znaju i ostaviti. Istina ne rade to svi ali jedan dio DA. Što nije slučaj tu kod nas. Osobno ni ja ne ostavljam nikakve glasovne poruke.

Malo da se još nadovežem, na moj prvi post iz ove teme. A to je da ako nemaš dovoljan iznos novca na svom računu, ne možeš biti ni pozivan. Barem je to slučaj bio s T-mobilom. Sve se vrti oko novca.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobilne telefonije!???
    By Karatas in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 13-11-2006, 01:41
  2. mobilne zafrkancije
    By Cule_ST in forum Općenito
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 24-09-2006, 20:12
  3. ICQ za mobilne telefone
    By Gen Mo'Kai in forum Općenito