Kupio sam Nokiu u Vip-u. Vodafone je ali nije brandiran osim ikonice za web. Prvi dojmovi:
Telefon radi glatko, vjerojatno zato što je verzija SW 5.81. Stare sw verzije su šepale. Kamera je tako tako, u odnosu na 6233 lošija ali služi. Radio je odličan, s RDS-om, zvuk također. Mp3 player me ugodno iznenadio, radi lijepo i ima mnogo mogučnosti ( kreiranje play lista i slično ). Kvaliteta izrade je na nivou. Nema pucketanja. Tipke su ok, malo tvrde ali ne previše. Telefon je lagan, display je super i vidljiv na suncu. Uz telefon dobijete 2 GB karticu koju kada napunite do vrha radi bez usporavanja ili je ono tako neprimjetno. Priključak za slušalice je 3,5 mm, tako da zvuk u mojim Sony slušalicama oduševljava. Baterija nije u rangu s Sony Ericsson baterijama ali izdrži cijeli dan slušanja glazbe i radija ( kombinirano slušalice - zvučnik ), TESTIRAO NA SVOJOJ NOKIJI. normalno korištenje 2 dana sigurno! Ugodna je u ruci. Izbornik za poruke ne nudi ništa novoga osim par dodataka sličnih symbianu OS. Dodatak MMS porukama je u tome što sada možete dodavati u iste i kratke mp3 isječke. MMS podržava količinu podataka do 300 kb. U paketu dobijete i usb cabel. Sve u svemu telefon je dobar do odličan, stvar je ukusa o kojem se ipak ne raspravlja. Ja sam ovom Nokiom zadovoljan, a koristio sam Sony Ericsson P1, M600, K800i, K750, W810, Nokia N70, 6233, 6234, 6230, Samsung D600 i kada bi me pitali gdje spada ovaj telefon mogu tvrditi da spada u zlatnu sredinu svih ovih nabrojanih. Koliko nema, toliko ima... Ocjena od 1 - 10, dajem zlatnu 5-icu!nokia 5310 XpressMusic
Bookmarks