Ako odabereš ručno t-mobile cijelo vrijeme ćeš biti na t-mobile signalu i neće te prebacivati više na tele2 signal, jedino na što moraš paziti u tom slučaju je da ako dođeš u zg moraš staviti automatski odabir mreže inače ćeš ostati bez signala jer on se neće automatski prebaciti na tele2 mrežu pošto ti imaš odabran ručno t-mobile. Iako su napisali da imaju seamless handover s t-mobileom, tj, trebao bi ti se automatski prebacit na t-mobile kod lošeg tele2 signala, to očito još ne radi, ostaje da vidimo.
Ha neznam, meni prilikom razgovora se počne gubit onaj s druge strane kad je T2 signal slab al samo na par sekundi i prebaci se na T-mobile gdje je bolji signal i to bez pucanja veze, he sad ko zna......što mi na VIP-u nije bilo.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Sumnjam da je od uređaja do uređaja. Zašto bi onda najavljivali pozive bez prekida i kako piše neprimjetno prebacivanje. Meni se mobitel ponaša potpuno isto kao na vipovom roamingu. Treba nestat tele2 signala na neko vrijeme i tek se onda prebaci. Imam k610 kao što se vidi sastrane što bi značilo da svi sony ericssoni tako rade jer svi imaju isti ili sličan softver...
Bookmarks