Potaknut nedavnim njegovim ispadom, koji nije bio prvi takve vrste, i još s obzirom na funkciju koju je u to vrijeme obnašao, nisam ja kao ja, makar mislim da tu ima još takvih, zadovoljan kaznom koju je dobio. U svom ispadu, člana F.E.A.R. je uvrijedio psovkama na kojima bi mu zavidjeli i kočijaši, a isto tako mu je prijetio fizičkim napadom na njega. Ako ništa drugo, to je kažnjivo po zakonu RH. Zlorabio je svoju moderatorsku funkciju za saznavanje IP-adrese koju je i sam predočio F.E.A.R.-u. F.E.A.R. je isto pogriješio svojim postupkom objave tog PM-a, ali mislim da bi svatko tako postupio na njegovom mjestu, znajući da to dotičnom nije prvi takav ispad. Tako da i to podliježe pravilima foruma jer je objavljeno, a nije sankcionirano. Stoga, kaznom nikako nisam zadovoljan i molim da se slučaj ponovno preispita. Jer samo oduzimanje njegovog moderatorskog mjesta baš ništa ne znači. A i član je i sam u toj poruci rekao, citiram:
"One more thing slobodno adminima pokaži ovaj pm, mene briga za pm-ove ne mogu ništa jedino ako je netko stvarno uporan."
Stoga, mislim da je kazna premala s obzirom na dužnost koju je u to vrijeme obavljao, s obzirom da mu to nije prvi ispad takve vrste, pa stoga molim da se to i pošteno i pravedno sankcionira.
P.S. Molio bih da se ovaj thred na zatvori expresnim postupkom, pošto je anketa u njemu, a i želio bih saznati mišljenje ostatka foruma.
P.S.S. Ostale članove molim da ne pišu u temu, neka svoje mišljenje izraze u anketi koja je za to postavljena. Jer time ćete samo pridonijeti zatvaranju teme.
P.S.S.S. Nemam ništa protiv nikoga, samo želim jednaki i pravedni tretman za sve.
Unaprijed hvala,
bbbrljo

Bookmarks