Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li ste zadoovoljni kaznom koju je Alienware dobio?

Glasači
10. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

1 10,00%
  • Ne

9 90,00%
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[ŽALBA] Slučaj Alienware

Potaknut nedavnim njegovim ispadom, koji nije bio prvi takve vrste, i još s obzirom na funkciju koju je u to vrijeme obnašao, nisam ja kao ja, makar mislim da tu ima još takvih, zadovoljan kaznom koju je dobio. U svom ispadu, člana F.E.A.R. je uvrijedio psovkama na kojima bi mu zavidjeli i kočijaši, a isto tako mu je prijetio fizičkim napadom na njega. Ako ništa drugo, to je kažnjivo po zakonu RH. Zlorabio je svoju moderatorsku funkciju za saznavanje IP-adrese koju je i sam predočio F.E.A.R.-u. F.E.A.R. je isto pogriješio svojim postupkom objave tog PM-a, ali mislim da bi svatko tako postupio na njegovom mjestu, znajući da to dotičnom nije prvi takav ispad. Tako da i to podliježe pravilima foruma jer je objavljeno, a nije sankcionirano. Stoga, kaznom nikako nisam zadovoljan i molim da se slučaj ponovno preispita. Jer samo oduzimanje njegovog moderatorskog mjesta baš ništa ne znači. A i član je i sam u toj poruci rekao, citiram:
    "One more thing slobodno adminima pokaži ovaj pm, mene briga za pm-ove ne mogu ništa jedino ako je netko stvarno uporan."
    Stoga, mislim da je kazna premala s obzirom na dužnost koju je u to vrijeme obavljao, s obzirom da mu to nije prvi ispad takve vrste, pa stoga molim da se to i pošteno i pravedno sankcionira.

P.S. Molio bih da se ovaj thred na zatvori expresnim postupkom, pošto je anketa u njemu, a i želio bih saznati mišljenje ostatka foruma.
    P.S.S. Ostale članove molim da ne pišu u temu, neka svoje mišljenje izraze u anketi koja je za to postavljena. Jer time ćete samo pridonijeti zatvaranju teme.
    P.S.S.S. Nemam ništa protiv nikoga, samo želim jednaki i pravedni tretman za sve.

Unaprijed hvala,

bbbrljo
    Zadnji uredio bbbrljo : 20-05-2008 u 21:01
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Slične teme

1. N73 tema alienware
    By loki1 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-02-2008, 14:02
  2. Zalba:Alienware
    By apostol_063 in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 26-01-2008, 16:30
  3. e550 i t-mobile flash - Slučaj: IDIOT
    By kova in forum Motorola
    Odgovora: 11