Buba
SMS poruke
Skripta u mobitelu
Bluetooth slušalica
Handsfree slušalica
Skripta pod klupom
Klasični mali šalabahteri
Nešto drugo
Izvorno postao georgy nemam neki bijesni mob, pa ne mogu u njega stavit skripte ili sta vec Nemas bijesni mob?! Pa K800 je mrcina od moba! Izvorno postao L.L. ja ko leonardo da vince... Vince? To je neka americka verzija Da Vincija?
Izvorno postao ravilov Nemas bijesni mob?! Pa K800 je mrcina od moba! Vince? To je neka americka verzija ? sta ja znam kako se pise
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI.... Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Probajte ovo
Izvorno postao Tetronic Probajte ovo gdje ima za kupit takvog papira, kako se zove i koliko košta? ovo je neprejebiva fora, koliko vidim. kod nas na faksu pali to, jerbo uvijek smiješ imati nekakvu tekučinu pored sebe za vrijeme ispita, pogotovo ljeti a i da se potruditi
Izvorno postao GoGs gdje ima za kupit takvog papira, kako se zove i koliko košta? ovo je neprejebiva fora, koliko vidim. kod nas na faksu pali to, jerbo uvijek smiješ imati nekakvu tekučinu pored sebe za vrijeme ispita, pogotovo ljeti a i da se potruditi pa on je to isprintao na obični papir, kolko vidim . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pravila foruma
Bookmarks