= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
Ako ti loadiranje filmića ide brže nego filmić teče onda ti zastajkivanja nebi trebalo biti. Ako ipak imaš nekih trzanja, gubitaka frejmova čak i ako ti je filmić u potpunosti loadiran - može biti problem do browsera, opterećenosti procesora/kompa.. Ukratko 100 softverskih stvari s kojima brzina interneta i ping nemaju veze.

Ako koristiš Firefox ili Operu kreiraj novi profil i probaj pokrenuti isti filmić. Isto tako neke ekstenzije/pluginovi/toolbari znaju usporiti vrijeme dok ti se stranica počne loadirati (ono što si ti u prvom postu nazvao pingom - vrijeme koje prođe od klika na link i loadiranja sadržaja). Kod mene je to vrijeme oko pola sekunde do sekundu iako imam dobru brzinu, ali znam da je to zbog ekstenzija u Firefoxu bez kojih ne mogu, a koje su očito loše napravljene.. Na friškom profilu je to vrijeme puno kraće.
Procesor je opterećen 100% kod tih flash filmića i sav laptop je usporen ili čak blokiran ! Inače je gore oriđiđi windows xp home (došao s laptopom), pa ne znam ako prebacim na firefox ...