= Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
Tako dakle .... sve ovisi koje stranice posjećujem i o zaštiti (imam oriđiđi windowse i avast) ... i samo još nešto... kad gledam clipove s "Farme" slika baš ne curi glatko, kao da fali frameova ...jel se da tu što učiniti ? (na kompu na poslu slika fino curi, istina propusnost je šira preko proxya))
Ako ti loadiranje filmića ide brže nego filmić teče onda ti zastajkivanja nebi trebalo biti. Ako ipak imaš nekih trzanja, gubitaka frejmova čak i ako ti je filmić u potpunosti loadiran - može biti problem do browsera, opterećenosti procesora/kompa.. Ukratko 100 softverskih stvari s kojima brzina interneta i ping nemaju veze.

Ako koristiš Firefox ili Operu kreiraj novi profil i probaj pokrenuti isti filmić. Isto tako neke ekstenzije/pluginovi/toolbari znaju usporiti vrijeme dok ti se stranica počne loadirati (ono što si ti u prvom postu nazvao pingom - vrijeme koje prođe od klika na link i loadiranja sadržaja). Kod mene je to vrijeme oko pola sekunde do sekundu iako imam dobru brzinu, ali znam da je to zbog ekstenzija u Firefoxu bez kojih ne mogu, a koje su očito loše napravljene.. Na friškom profilu je to vrijeme puno kraće.