Jos jednom da ozivim ovu temu.
Rekao sam kako sam se odlucio na SE K800i no nisam. Prodaja sadasnjeg moba se malo oduzila pa cu novi kupovati tek sad.
K800 sam gledao u Tele2 centru i usprkos svim njegovim funkcijama (mislim na kameru prije svega) nekako mi je glomazan.
Zatim sam malo bacio oko na oglasnik i vidim da mogu vec za 1100 kn dobit recimo Nokiu E51 s garancijom sto mi se u svakom slucaju cini bolje od SE-a (tocno, nema neku kameru al zato ima wlan, 3g, symbian).
Pa vas sad jos jednom pitam... koji bi mi vi mob predlozili za do 1000-1100kn? Moze bit polovan ako je s pismenom garancijom. Sve te pi*darije tipa wifi i 3g mi nisu od prevelike vaznosti jer nemam pojma dal cu ih ikad koristiti al ako ih se moze usput dobit nije za odbacit.
I kako komentirate K51? Dal da uopce uzimam Symibian ili neki dummy OS? WM necu vise jer sam ga imao do sad na TyTN-u i pozalio (spor, nestabilan).
Ponavljam, nisam poslovnjak (tek student) i wlan/3g su good to have ali ne i presudni. Trebam mob za osnovne funkcije + kameru koji je robustan, malen i ima dobru bateriju.

) i wlan/3g su good to have ali ne i presudni. Trebam mob za osnovne funkcije + kameru koji je robustan, malen i ima dobru bateriju.

Bookmarks