Zna li neko gdje bi se kod nas mogao kupiti Ricoh GX100?
Zanimljiva je i Sigma DP1
Zanimljiv je i fuji finepix f30fd ili f31fd, fuji e900
Koliko koštaju i gdje kupiti, čini mi se osim preko oglasa nigdje?
Zna li neko gdje bi se kod nas mogao kupiti Ricoh GX100?
Zanimljiva je i Sigma DP1
Zanimljiv je i fuji finepix f30fd ili f31fd, fuji e900
Koliko koštaju i gdje kupiti, čini mi se osim preko oglasa nigdje?
Za rokoha ne znam
Sigmu ti drži www.prizma.hr
Za fujija možeš pitati kod Bratulića
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Ništa već sam gledao, ricoha ima formel ali kažu da neće više uvoziti trenutno imaju neki model čiji sam naziv zaboravio, a prema reviewu ima užasnu kvalitetu slike znači ništa.
fujija naravno nema jer su stari modeli, prizmu ne trpim sjećam ih se od prije par godina, skupa s famoznim fotomedikalom hamom i ostalom bratijom koja nas je valjda držala sve skupa poluidiotima i nabijala ne duple nego troduple cijene, pa ako nisi imao rodbine frendova ili nisi sam putovao derali su te ko mrkog medvjeda.
Ostaje amazon i sl.
Ah da hvala naravno!
Zadnji uredio fukmondo : 20-05-2008 u 17:45
Ja bih sada kupio Ricoh Caplio GX200
aparat je turbo .. I sad nema ga u HR... Shiping + carina se ne isplate... Ko uopće drži taj Ricoh ovdje?
Ovo je link na tu kameru
http://www.dpreview.com/news/0806/08...ricohgx200.asp
U RH ih nema...ali ih u sloveniji zato ima, a to nije daleko.
Vidio sam ih u nekim foto radnjama po Kopru, po Mariboru i po Ljubljani.
A drzi ih i MIXI:
http://www.mixi.tv/katalog/index.php...cena=&x=34&y=7
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks