pri bootanju stisni f10 da uđeš u bios , pa laganini System Configuration>Device Configurations>SATA Native Mode i isključi to....
nemam sig.
nazalost, lap vise nije kod mene...poslan je na odrediste, u slavoniju...tj., za sad je jos kod sogora a onda u srijedu putuje put slavonije...nema veze, stavila sam vistu i tako rijesila problem, curi stavila hrvatski pa vjerujem da ce se snac...sama vista za sad ne brejka i sve radi bez problema...bilo je nekih problema s grafickom dok nisam nasla original drajvere na intelovoj stranici i tak...uglavnom, sve funkcionira...
a sto se tice ove opcije u biosu, mislim da toga nije bilo u ponudi...par put sam ulazila u bios bas u namjeri da to iskljucim, ali nema...nema cak ni kod decka na njegovom lapu, njegov je 6715b...
hvala vam svima
@kristijan, nemam pojma, nikad nisam isprobavala...ali s obzirom da ima skoro 3gb prostora bilo bi glupo da se mogu slat samo 10mb...a to nije ono da sam sebi posaljes, nego bas uploadas...no nevermind, sve je rijeseno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U Slavoniju? Pa što ne reče da ja curi stavim (XP Pro i hrvatski jezik mislim sram vas bilo)
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks