E sada se stvarno osjećam kao totalni idiot, a evo obrazloženja zašto.
Ja plaćam 3Mbita brzinu + flat 200 Kn i imam 34 godine i samo iz razloga što nisam mlađi od cca. 26-27 godina i nisam tipični pripadnik " Generacije Y " sam kažnjen od strane svoga telekomunikacijskog operatera sa uslugom niže kvalitetne razine, 3 umijesto 5 Mbita brzine a isto plaćam 100% više.
Svaka čast školarcima i studentima ali onda se ne degradira postojeće korisnike i kažnjava što su zvršili faks ili srednju i nisu djelatnici Min.Pros.RH. Baš naprotiv, trebala bi im usluga biti više kvalitete i razine nego korisnicima koji donose manju financijsku dobit, barem stručnjaci ekonomije kažu tako.
Ali kod Iskona je sve moguće.
P.S. Probao sam se žaliti i tražiti dodatno objašnjenje i evo odgovora cijenjene gospode. Isti prilažem samo djelomično uz skrivanje imena jer isti podlaže odgređenoj zaštiti i nije ga u cijelosti dozvoljeno objavljivati.
CITAT:
" .... budu nezadovoljni našom uslugom, ovim putem predlažemo Vam sporazumni raskid ugovornog ..........
Lijep pozdrav,
----
Korisnička podrška
Iskon Internet d.d.
Garićgradska 18, 10000 Zagreb
e-mail: pomoc@iskon.hr
Tel.: 062 10 10 10 (0-24h)"
Da sam ja rukovoditelj gore navedene službe postavio bih pitanje cijenjenom djelatniku po kojem pravilu trvtke se korisnika koji uredno namiruje račune tijera iz popisa korisnika a vrhunac cinizma je što je meni dostupan samo t-com ili oni, da ali ja nisam "Y" generacija!
Razmislite, jer kod Iskon d.d. je čak i ovoj bezobrazluk moguć i hvala im na tome!

Odgovori uz citat

Bookmarks