Jel imaš možda pune permissione kao korisnik u XP-u (Control Panel-Users-Computer Administrator)? Jesi li možda uključio Roaming profil (System Properties-Advanced-User Profiles-Settings)?
Svaki put kad snimim XP desi mi se slijedece:
Kada oznacim u Folder Options Show hidden files and folders i stisnem OK nista se ne desi, i kada se ponovo vratim u Folder Options i dalje stoji Don't show hidden files and folders, i tako stalno vraca kada oznacim.
Zatim, kada tek snimim Windowse i pritisnem desni klik na C: pise open, ali nakon restarta stoji mi Auto, kao kada umetnem stick (mozda bi moglo biti do virusa na sticku?). Stick sam formatirao vise puta zbog sumnje da ima virus. To zna biti iritantno posto umjesto da otvori u jednom prozoru, on na svaki ulazak u C: otvori jos jedan prozor. I jos mi je najcudnije kada udjem u Task Manager pojavi se odjednom Excel, a niti je snimljen Office niti sam ga pokrenuo.
Ovo sa Excelom mi se javlja i kod Viste, medjutim radi Show hidden files and folders, no stvar je da imam stari laptop koji cesce koristim od kompa i na koji se Vista ne moze instalirati jer ima samo 120 MB RAM-a (8MB shared na graficku), pa prilikom rada mi stvarno zna ovo ici na zivce iako je ovo sitnica.
Jel imaš možda pune permissione kao korisnik u XP-u (Control Panel-Users-Computer Administrator)? Jesi li možda uključio Roaming profil (System Properties-Advanced-User Profiles-Settings)?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Isti problem na dva različita OS-a, na dva različita kompa? Znači najvjerojatnije virus, a sumljaj na ono što je povezano: stick, programi koje instaliraš u sva tri slučaja i sl. Može ti se desit, ako se virus pokrene, da se nakon formata sam vrati na stick.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Zapravo ponavlja mi se na svakom XP-u koji snimim ovaj Auto meni ali ne i na Visti, medjutim ovaj Excel je prisutan i kod Viste pa se pitam da li upravo on uzrokuje pojavu tog menija...
Vrlo vjerojatno. S obzirom da nemax Excel instaliran, očito je da se lažno predstavlja da bi zavarao.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks