Evo pošto sam nedavno kupio digitalac pa da napravim mali rewiev. Općenito uređajem sam prezadovoljan. Kupio sam ga u techno-maxu i za njih imam samo rječi hvale. Ne razumijem se gotovo ništa u to, čovjek koji tamo radi mi je sve lijepo pojasnio, i što mi se jako sviđalo tamo imaju gotovo sve modele izložene, tak da se sve može vidjet prije kupovine. Sam uređaj sam platio 1784 kn, karticu od gige 168 i futrolu 58 (neka obična od case logica, jer mi original i nije nešto). U pakiranju se dobije naravno aparat, punjač za bateriju, usb kabel, kabel za ukopčati fotić na TV, upute na svim mogućim jezicima i to bi bilo to( valjda nisam ništa zaboravio).
Izgled neću komentirat, jer se o tome neraspravlja, osobno sam ga uzeo plavoga, a još ima i crni, srebrni i pinky. Kvaliteta izrade mi se čini vrlo dobra. Ništa ne škripucka, niti ništa takvoga. Ekran je stvarno velik, mislim 2.7˝. Fotić je veoma lagan za koristiti, treba max 5 min da se sve prokuži. Slike su po meni dobre, ali kako sam reko ne razumijem se u to, tak da. Filmići isto, sasvim solidni za digitalac. Zgodno je što se može ukopčati na TV pa se nemoraju slike gledati na kompu.
I za kraj evo par slikica da vidite to sve
![]()
Ovo je slikano sa terase birca, udaljeno nekih 10m
Ovo je slikano u Našicama i Osijeku jer sam tamo bio za vikend, sam da znate.
Uglavnom tko god kupi dotični aparat neće pogrješiti po mome.
EDIT: Skoro sam zaboravio garancija je 2 godine što je isto jako pohvalno
THE POWER OF DREAMS
Bookmarks