Takodjer stiglo danas...merci na poklonu
Zadnji uredio RAUL : 19-06-2008 u 14:45
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, hvala i meni je stigla nagrada![]()
![]()
Kada izlazi novi broj magazina??Zar nije trebao izaci 01.03?
neći izaći ni u ovom mjesecu, kao tiskano izdanje, više...
HC4L
Ja bi imam VELIKU kritiku na casopis...Nazalost neznam koji pametnjakovic je napisao review za model Nokiju N96. Mislim, covjek je rekao da N96-ica ima CELICNO kuciste, da ima Irda port i jos puuuno glupih i laznih informacija...Skoro sam pao u sok kad sam to procitao, al ajd zanemarivo je to, samo da ne napise taj autor jos gluposti u svom sljedecem reviewu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nije to jedini gaf!
Nije jedeni..nazalost. Mislim, sramotno je za takav casopis da si dopusti takve gluposti...Bolje da ne citam review od N97..Sigurno ce napisat da ima kameru od 10 MP i da ima ko zna kakve jos stvari...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Baš sam danas nazočio događaju da je jedan lik tražio Mobil u kiosku ispred kuće moje. Ja kupovao cigarete.
Prodavačica kaže njemu-mladiću, to vam više ne izlazi. Povukli su ga kao i onaj "Mobilis" prije njega.
A baš sam si mislio danas malo prikratiti vrijeme čitajući novi Mobil jer ga nisam kupio doslovno od ljeta prošle godine. Neka nostalgija me pukla. Jest da je ovo online modernije, ali znam da sam volio uvečer leći i prije spavanja pročitati novosti ili dvije recenzije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Držim fige da će opet početi izlaziti u tiskanom izdanju. Obožavam Mobil od prvog broja. Ovaj digitalni broj sam si isprintao, tako da kao da ga imam u tiskanom izdanju.
...a ja baš vjerovao da imamo info iz prve ruke, malo onako "umotan"
a kad se već drže fige evo i mene.
HC4L
Da, ja više nisam u Mobilu.
Pozdrav svima koje poznajem.
pozdrav Kruno![]()
bude možda test onog novog SE-a s 12 mp kamerom (možda opet neki šit) al...bolje da se provjeri..neznam koji točno model bio predstavljen u Vegasu na sajmu mobitela..a i onaj samsung beatDJ je isto fora stvarčica
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ima netko kakav info o novom broju?Hoce izaci u 4. mjesecu??
ne izlazi ni u četvrtom mjesecu.
HC4L
Ja konkretno sam iz pocetka kupoval Mobil i Moby.
Sa vremenom su poceli u Mobilu muljati koje kakove gluposti kaj nema veze sa mobitelima.
Dalje sam kupoval Moby da bi doticni napravili onu sramotu i jednostavno prestali izdavati Moby.Licemjerni im je bil komentar glavnog urednika (Moby je poceo izlazit u Pc Chipu pa tako i zavrsava).
Kruna licemjerja je mu bila (danas mobiteli pocinju ili vec jesu manje vise isti) pa nemamo vise kaj ni pisati.
Tu sam se osjecao duboko povredjen ist sistem kao nasa draga vlast.
I sad kruna od Mobila (sramota) vise ga garantirano ne kupujem.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kako je krenulo izgleda da ce se i Mobil u ropotarnicu povjesti buduci nikako da izadje novi broj.
Žalosno je da smo skoro 9 godina imali u ponudi 2 mjesečnika na kioscima a onda odjednom rez, kao da pišu o parnim strojevima pa je stao razvoj tehnologije.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks