...dobih i ja -...hvala Kruno, puno...
...
Stigla mi nagrada...hvala puno Kruno![]()
Ne znam da li su svi dobili pa ne želim kvariti iznenađenje...![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 18-06-2008 u 13:39
...dobih i ja -...hvala Kruno, puno...
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I ja, puno hvala.![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da li su sada svi dobili onda?
Smo svi dobili isto...ili? počinje sa t![]()
i kaj ste na kraju dobili??
Vidim, da su komentari dobitnika u 100tom broju mobila...
Ali iskreno, moram reć da me malo razočarao taj 100ti broj mobil medija magazina...
Makar je naglasak na "mobil"-u , mobitelima jel', koliko sam prelistao na brzinu, ima samo 13-14 mobitela na testu.
Veći dio magazina je multimedija (tv, muzika)
Iskreno sam se nadao da će veći dio biti mobiteli a ne multimedija... očito je obrnuto...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
SHIT!
Nikad mi nije dobro išlo ulizivanje
ali da sam znao da se djele mobiteli bio bi se potrudio!![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nisu bili mobiteli vec plazme i to model Pioneer Kuro![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Meni je 100- ti broj ok, ali mi je i općenito previše multimedije- bolje da je više o mobitelima.
Drugo slovo je o
Riječi su: t o _ _ _ _ (razmak) _ _ _ _ _ _ _
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Može tko skenirati stranicu gdje su pisma čitatelja?
Ja sam listao online ali su presitna slova...
Ajde slikaj još jednom i malo bolje...pa zašto misliš da sam pitao...htio sam svoje pismo vidjeti...a ti me izrežeš namjerno![]()
![]()
I ako je to slikano sa K800...loše je užasno...stavi Scenu na Dokument i onda slikaj...ali pri svjetlu jer će blic zasvjetliti sve...
O ajme, kakve veze ima dal je iznenadenje ili ne...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Sad su ti sve lađe potonule, sad sigurno niti nečeš nagradu
Ajde, kad sam počeo, rješenje je: Tošina majčica (majica sa slikom Tošeta na leđima)![]()
pa onak, kaj imamo pokvarit? uosatlom, nije nit receno! (iks, jbg, tebi sam se ja izlajala, al ti to brijem nit ne's dobit) uostalom, mislim da je vecini stiglo, al hajt, sutite jos neko vrijeme
i naravno, ja se zahvaljujem na magazinu i nagradi!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne znamo formulu za stvaranje mobitela, a i nemamo laboratorij za izradu mobitela :-) Čovječe, samo 13-14 mobitela na testu! Ajde da ih je bilo 3 ili 4, ali 13 komada je stvarno velika brojka.
Jednostavno pravilo vrijedi u našem magazinu: koliko mobitela dobijemo za testiranje toliko ih uvijek i objavimo u magazinu.
A multimediji je posvećena 41 stranica od ukupno 124 stranice koliko ih ima novi broj.
Evo stiglo i meni danas.
Hvala na poklonu.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks