![]()
Siemens today presented the CX70. This phone is similar to the CX65, just a few new featues like Push-and-Talk (PaT) and 3D Java. Also, the standard covers have got some new colours.
Više o novom CX-u
![]()
Siemens today presented the CX70. This phone is similar to the CX65, just a few new featues like Push-and-Talk (PaT) and 3D Java. Also, the standard covers have got some new colours.
Više o novom CX-u
Mogli su ga i nazvati CX65i s obzirom da nema neke velike razlike u odnosu na CX65. A možda jednog dana se dogodi kao i sa S45 koji se službeno nije mogao dići na S45i. Tko zna?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slašem se sa Sljakom, ako razlika u cijeni ne bude prevelika bi to bio dobar izbor.
I meni je to malo bezveze da radi samo jedne opcije mijenjaju broj(70) cijele serije.
a mozda i izostanu problemi s cx65 ali sumnjam kad sve rade na brzinu
...pa vidjet ćemo...sad samo trebamo pričekati da ga netko isproba...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bezveze, bolji je sx1
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
@Dražen Ne možeš ih uopće uspoređivati, nisu ista klasa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da sx1 je poseban po mnogim stvarima,ali sasvim solidno izgleda ovaj CX70...
...pa isti je CX65-ici...kao što je rečeno,mogli su ga nazvati CX65i...
A vjerojatno će se moći i CX65 softverski nadograditi (kao SL45 na SL45i)
Službeno vjerojatno ne, a stvarno, hm , vidjet ćemo![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Naravno da službeno ne. Službeno nikad nije moguće.![]()
Navodno da je 3d rally na S65 super, ali ako se zvuk ostavi uključen, onda se igra na 3fpsinače kada se isključi je OK.
...otkad je zvuk tako zahtjevan...
U na mobovima moze biti i zahtjevniji od grafike,a taj problem se moze rijesiti ugradnjom jaceg ili dva procesora u mob.Taj problem su imali kompovi prije 20-ak godina.Izvorno postao Eminem
Back on topic :bunny:
A hoce li opcija Push-and-Talk biti kompatibilna s Nokiom 5140?
ljepše mi izgleda od 65-ice, ali mi nede u glavu zakaj su mijenjali broj serije!??!?!??!
Pa mobiteli su potpuno isti, a posoje i neke izmjenjene sitnice u softu, ali to se sve može nadograditi........ bez veze!
Trebala bi biti kompatibilna jer se zvuk šalje preko GPRS-a, a ne nekom drugom frekvencijom, ali moglo bi biti da bude neki drugi format toga zvuka.
ma mora biti kompatibilna,i fakat će bit fora što svako snosi trošak svog razgovora....
Izvorno postao damgol
ne kuzim... kaj nije tak i sad. ko zove taj i placa
Ali sada ćeš ti plćati slanje svojega glasa, a onaj s kim razgovaraš će plaćati slanje svoga glasa i tako, tko će više govoriti, više će i platiti.![]()
Vratite se na temu ili otvorite novu!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa zar ne raspravljamo o mogućnostima koje ima cx70?
Bookmarks