Danas sam imao priliku upoznati KF510.Pa da krenemo.
Kućište/Zaslon/Izrada
Na prvi pogled KF510 odaje odraz fancy mobitela što je i istina.
Mobitel je u ruci vrlo lagan [91 g].
Kućište je vrlo dobro napravljeno i ne "škripi" kao kod nekih slider-a koje sam imao.
Na tipkovnici pisanje poruka nikad nije bilo jednostavnije,njihovo reagiranje je savršeno napravljeno.Ne treba par puta upirati da tipka reagira.Just perfect.
Touch tipke za navigaciju ne reagiraju na najmanji dodir kao što je slučaj kod KG800.
Dvije touch tipke ispod zaslona munjevito reagiraju kad se ulazi u izbornik ili u novi sms na desnoj tipci.
Zaslon od veličine 2.2 incha i reze 240x320 dovoljno je velik za pregled internet stranica i office dokumenata.
Mehanizam slidepo prvom dojmu mnogo je jači na ovom modelu nego na KG800.
Izbornik:
Izbornik na KF510 vrlo dobro je razrađen i pregledan (3x4),samo jedna stvar nije jasna ,zašto su profili stavljeni u izbornik a ne kao jedna od opcija u "postavke" .
![]()
Pregled slika je za svaku pohvalu.Pri ulazu otvaraju se thumbnails slika i mape i pegledavanje se može staviti u horizontalni položaj.
MP3 Player podsjeća me na walkman player kod walkman mobitela,barem su kod ovog modela mogli promjeniti equalizer visualisation još se to vuče kod KG800.
![]()
![]()
Kamera/Snimanje:
Otraga se krije kamera s 3 MPX-a,AF-om i flash-om.Izbornik u kameri ne može biti jednostavniji.
Druženje s kamerom i njezinim mogućnostima zakazat ću za par dana kad se mobitel vrati s unlock-a pa ću postati par slika.Uslikao sam na brzinu jednu sliku i mogu iz prve ruke reći da je kod ovog modela opravdan AF i stabilizator.
Ostalo:
Baterija na KF510 traje do 3 dana i pri korištenju oko 4 sata nije se pomakla ni mm.
Interna memorija od 14 MB nije najbolje riješenje a ovaj model.![]()
U njega sam ubacio Tflash karticu od 2GB i učitavanje MP3-ica i ostalih sadržaja na kratici išlo je zadovoljavajućom brzinom.

Odgovori uz citat
Bookmarks