i sta si ti predlozio, osim sto si izlistao sve SE-ove u tom cjenovnom rangu. covjek je sam rekao u prvom postu da mu je najbitnija kamera, a ti si naveo sve modele redom s losijom kamerom (ne losom, vec losijom od onog sto moze kupiti), a da ne govorim o modelu w200i koji ima VGA kameru... jedan prijateljski savjet, ako se ne kuzis u ono o cemu pises nemoj ni pisati o tome, ima ljudi dosta na forumu koji ce pomoci!
a sad ontopic:
Ja bi se malo stisnuo i kupio nov k850 preko oglasnika za oko 2000kn. Ima dosta bugova, ali ja bi neke stvari cak i trpio s tim modelom. uglavnom pazi da dobijes i nekakvu garanciju uz njega..
Sta se koji k* odma palis? Fino sam mu dao popis nekih modela ispod 2000 kn,i potrosio punih 15 sec. na to...a ti te svoje komentare zadrzi zadrzi za sebe,jasno? Moj komentar nije nikome odmogao,bio je u dobroj namjeri i nek tako i ostane...rofl
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks