Ja sam se dvoumio oko P1 i viewty-a i odlučio za P1 baš zbog nedostatka tipkovnice. Ipak je tipka tipka.
Ja sam se dvoumio oko P1 i viewty-a i odlučio za P1 baš zbog nedostatka tipkovnice. Ipak je tipka tipka.
ja sam oduvijek bio zagriženi nokijas, i to vecinom symbian. ali evo nakon nekoliko godina sam shvatio da mocne funkcije nakon par mjeseci kad mob dosadi padnu u zaborav i on postane samo obican mobitel, a baterije su blago receno bijedna. ne-symbian nokia je u rijetkim slucajevima privlacna, pa sam se odlucio na nesta novo.
sony ericssona ima brat, i on oduvijek koristi samo njih. posto povremeno radim u servisu pa mi kroz ruke prolaze svakakvi mobiteli sve vise imam dojam da je zadnji kompletni SE bio w800 ili w810, kako se uzme jer su poslije presli u krajnost sa wlakman i photo telefonima. dobijate ili zvuk ili sliku.
i tako sam slucajno vidio da viewty hvale kao ubojicu iphonea, ali nisam bas povjerovao. iphone sam takodjer imao priliku probati na duze vrijeme, stvarno nema mu premca oko bistroce ekrana ili lakoce na koju se touchscreen koristi, ali za mobitel koji toliko kosta ima previse namjernih nedostataka. nema podrske za mms, jako bijedna kamera, bt samo za slusalice, bez mogucnosti prijenosa podataka preko njega. uz njega ima jedan teski okus prijevare. ali sve u svemu odlican fashion phone i music player.
i tako odluka je pala na viewty, i zasad mi nije zao. ono za sto je namijenjem radi besprijekorno. slike vani su nevjerojatne. video, kao i onaj sa modom za 120 fps takodjer, uz napomenu da je to jedini mobitel koji ga ima.
http://www.youtube.com/watch?v=mzAXxf5FhIU
napomena je da zrnatost prouzrocuje youtube, ne mobitel. inace soft zbilja nije neki sav leprsav da ce vas odusevit ali je iznimno stabilan. sto se tice toucscreena sve sto mogu reci je da i vecina frendova koja ga proba par minuta nesta prckaju i onda kazu ah, to ne valja. dajte mu 2 sata vremena i vidjet cete koliko je zapravo precizan, nije stvar u njemu nego vama. isto vrijedi i za scroll. nije lako scrollat samo ako su vam prsti znojni pa se ne klizu po ekranu. probajte negdje u klimi ili kuci i vidjet cete da odlicno reagira. a onaj scroll odozada je isto stvar navike, po meni jako inovativno i prilicno korisno. ugl, zasad mob koji me najduze drzi zadovoljnim
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Mah,curi sam kupio taj lg i nakon mjesec dana sam ga zamijenio za N95icu jer se ni ja ni ona nismo mogli naviknuti na njega.TS je totalno u banani,po meni sila potrebna da on primi je prevelika,takoder baterija je dosta losa,slike su primjetno losije nego na 5mpx Nokijama,na suncu izgledaju boje totalno isprane dok na N95 8gb su ostre boje,moj savjet,zaobici lg...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks