I danas sam stavio drugi flex, stavio sam: GI9V600000AA0E9. Eh sad ovaj flex ima neke stvari koje me živciraju. Kao prvo umjesto datuma na home screenu mi piše GPRS. Kako to promjeniti ?
Isto tako gore mi je prikazano da je aktivna linija 1. Kako maknuti taj indikator ?
ja ni nemogu stavit taj flex kao mob mi u flash modu i nece a kad ga upalim i pokrenem multifalshflex tool i kliknem show device nece mi prepoznat nista,,,,???
Nisam mogao niti ja dok nisam restartao mob. Mob možeš restartati pomoću Motorola Service Software 3.6a (MSS). Odeš na Flexing & Tools tab, te tamo imaš gumb 'Restart the phone'. Nakon što ga resetiraš možeš normalno u PST-u staviti taj flex !
i kaze mi phone not found... a probat cu skinit fajl koji ima odma i flex i flash pa cu probat
evo ja stavio neki flash i flex koji su u jednom komadu...evo sad imam v600...jupi ali kod mene isto pise za tu liniju jedan da je zauzeta...nervira to stvarno...rjesenje??
e da i dali je normalno za v600 da ima one 4ikone ono poruka multimedia imenik i web pristup i stalno je prikazano??
a kad pises poruku dali je to na svim v600 da imas samo brojeve simbole i ono sranje ili moze se i editiranjem dobit da pises normalno??
evo za onu slusalicu... sa coma.fsb.hr
nakon flasha na v600 sve radi ok jedino mi se pojavila neka mala slušalica
sa brojem 1 desno od nje.... ikonica se nalazi na velikom displayu. po
sredini gore, malo desno, blizu pokazivaea signala.
1ta bi to moglo biti?
hvala
Skini Motorola Service Software (MSS 6...) i deaktiviraj Dual line support.
Dva,tri klika
I nakon toga restartaj mob!
i kaze mi phone not found... a probat cu skinit fajl koji ima odma i flex i flash pa cu probat
evo ja stavio neki flash i flex koji su u jednom komadu...evo sad imam v600...jupi ali kod mene isto pise za tu liniju jedan da je zauzeta...nervira to stvarno...rjesenje??
e da i dali je normalno za v600 da ima one 4ikone ono poruka multimedia imenik i web pristup i stalno je prikazano??
Jel možeš napisati odakle si skinuo taj flash i flex u jednom komadu!
ajd ja sam konačno odlučio obaviti te flash -flex pizdarije. Znam da ima tutorial o tome ali htio bih postaviti par pitanja iskusnim ljudima koji su to več obavili.Dakle moj mobitel je zaključan na vip-vodafone(v525) 1.dali ga prvo treba otključati?2.dali treba uči u neki posebni meni mobitela dok se obavlj flash-flex?3.jel bolje obaviti flex i flash posebno ili sve u paketu?4.čuo sam da ako flex i flash nisu kompatibilni onima u telefonu,da se telefon zaključa?Puno zahvaljujem na vašem strpljenju, znam da smo mi početnici u ovim stvarima malo dosadni s ovakvim pitanjima al ne bih htio 1600. kuna baciti u vjetar.
1. netreba...barem ja nisam
2.ugasis mob i palis ga tako da drzis * i # zajedno i onu tipku za paljenje... treba ti se pojavit boot loader i onda ga flexas/flasash
3. ja nisam mogo posebno to obavit...nepitaj zasto jer ni sam neznam pa sam tako u jednom komadu proces je trajao nekih 5 minuta
4. meni sve radi
jedino nisam uspio maknit onu slusalicu...u mss u mi neprepozna mob...a sve instalira...
zasto neznam
probo sam i seem editirat 0032 ali opet nece...
Bookmarks