ja ni nemogu stavit taj flex kao mob mi u flash modu i nece a kad ga upalim i pokrenem multifalshflex tool i kliknem show device nece mi prepoznat nista,,,,???
Imam od prije softver:
TRIPLETS_G_0B.09.45R
I danas sam stavio drugi flex, stavio sam: GI9V600000AA0E9. Eh sad ovaj flex ima neke stvari koje me živciraju. Kao prvo umjesto datuma na home screenu mi piše GPRS. Kako to promjeniti ?
Isto tako gore mi je prikazano da je aktivna linija 1. Kako maknuti taj indikator ?
ja ni nemogu stavit taj flex kao mob mi u flash modu i nece a kad ga upalim i pokrenem multifalshflex tool i kliknem show device nece mi prepoznat nista,,,,???
Nisam mogao niti ja dok nisam restartao mob. Mob možeš restartati pomoću Motorola Service Software 3.6a (MSS). Odeš na Flexing & Tools tab, te tamo imaš gumb 'Restart the phone'. Nakon što ga resetiraš možeš normalno u PST-u staviti taj flex !
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
tenks probat cu
i kaze mi phone not found... a probat cu skinit fajl koji ima odma i flex i flash pa cu probat
evo ja stavio neki flash i flex koji su u jednom komadu...evo sad imam v600...jupi ali kod mene isto pise za tu liniju jedan da je zauzeta...nervira to stvarno...rjesenje??
e da i dali je normalno za v600 da ima one 4ikone ono poruka multimedia imenik i web pristup i stalno je prikazano??
Zadnji uredio :)) : 18-08-2004 u 22:42
To možeš promjeniti ako odeš na Settings -> Personalize -> Home Keys -> I onda Icons staviš na HIDE.
Tu si odmah možeš i promjeniti te tipke ... Inače ovo što piše GPRS to sam uspio srediti editiranjem 01a8_001.seem file-a.
Motorola v525@v600
a kad pises poruku dali je to na svim v600 da imas samo brojeve simbole i ono sranje ili moze se i editiranjem dobit da pises normalno??
evo za onu slusalicu... sa coma.fsb.hr
nakon flasha na v600 sve radi ok jedino mi se pojavila neka mala slušalica
sa brojem 1 desno od nje.... ikonica se nalazi na velikom displayu. po
sredini gore, malo desno, blizu pokazivaea signala.
1ta bi to moglo biti?
hvala
Skini Motorola Service Software (MSS 6...) i deaktiviraj Dual line support.
Dva,tri klika
I nakon toga restartaj mob!
Zadnji uredio :)) : 18-08-2004 u 23:35
Ovaj dio nisam skužio ? Ja nemam nikakvih problema s pisanjem poruka, meni je sve normalnoPoslao:)
a kad pises poruku dali je to na svim v600 da imas samo brojeve simbole i ono sranje ili moze se i editiranjem dobit da pises normalno??![]()
Motorola v525@v600
kuzis ono da napises npr ivan... moras samo stisnit 4826..a ja bi onako da se normalno pise ono 444 (I) 888 (v) 2(a) 66(n)
Pa to ti je T9 uključen. To možeš isključititak da odeš na Create Msg. Onda stisneš MENU tipku i odeš na Entry Setup i tam to isključiš !
Motorola v525@v600
Jel možeš napisati odakle si skinuo taj flash i flex u jednom komadu!Poslao:)
tenks probat cu
i kaze mi phone not found... a probat cu skinit fajl koji ima odma i flex i flash pa cu probat
evo ja stavio neki flash i flex koji su u jednom komadu...evo sad imam v600...jupi ali kod mene isto pise za tu liniju jedan da je zauzeta...nervira to stvarno...rjesenje??
e da i dali je normalno za v600 da ima one 4ikone ono poruka multimedia imenik i web pristup i stalno je prikazano??
coma.fsb.hr/motorola ...odes na triplets i onaj predzadnji na kojem pise +flash (hr) jezik s tim da meninije bio hr jezik i skines onaj lang pack 0037
kod mene ima samo primarni (t9) brojčano i simbol.... i nema nista drugo...
jebi ga brzoplet sam naso sam...sorry na ovom postu i tenks
ajd ja sam konačno odlučio obaviti te flash -flex pizdarije. Znam da ima tutorial o tome ali htio bih postaviti par pitanja iskusnim ljudima koji su to več obavili.Dakle moj mobitel je zaključan na vip-vodafone(v525) 1.dali ga prvo treba otključati?2.dali treba uči u neki posebni meni mobitela dok se obavlj flash-flex?3.jel bolje obaviti flex i flash posebno ili sve u paketu?4.čuo sam da ako flex i flash nisu kompatibilni onima u telefonu,da se telefon zaključa?Puno zahvaljujem na vašem strpljenju, znam da smo mi početnici u ovim stvarima malo dosadni s ovakvim pitanjima al ne bih htio 1600. kuna baciti u vjetar.
1. netreba...barem ja nisam
2.ugasis mob i palis ga tako da drzis * i # zajedno i onu tipku za paljenje... treba ti se pojavit boot loader i onda ga flexas/flasash
3. ja nisam mogo posebno to obavit...nepitaj zasto jer ni sam neznam pa sam tako u jednom komadu proces je trajao nekih 5 minuta
4. meni sve radi
jedino nisam uspio maknit onu slusalicu...u mss u mi neprepozna mob...a sve instalira...
zasto neznam
probo sam i seem editirat 0032 ali opet nece...
aj hvala puno na odgovorima.
Bookmarks