Treba neki crack, meni je uspilo samo me ne pitaj kako.Cak se ne mogu niti sjetiti niti gdje sam ga skinuo.
... zasto meni nece da se pokrene ... sve sam prekopirao ali javi da ova licenca ne otvara te karte ? treba li sta premuvat ili sl ?
Treba neki crack, meni je uspilo samo me ne pitaj kako.Cak se ne mogu niti sjetiti niti gdje sam ga skinuo.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
... HVL na odgovoru a ako netko zna PLZ ... vec me polago zivcira sto ga nemogu otvoriti ...
probaj skinuti s ppcwareza. ja sam probao verziju easy install (radi).
Zadnji uredio ce3hel : 14-05-2008 u 17:28
stvarno ne vidim u šta vas mući kod instalacije. Skinuo sam sa ovog foruma sa magaupload linkova dva dijela. Odpakirao u raru i sve copy/paste na mamorijsku karticu. Kad sve prebacite, za instalaciju je potrebno jedino otići u folder 2577 i pritisnuti autorun i dalje će vam se sve instalirati. Nakon instalacije po defaultu, vam napravi ikonu za Igo 2008 i to je to. Ne kužim o kakvim crackovim vi pričate kad sve uredno radi. Jedina stvar jr da si u content folderu morate napraviti foder "building" i tu kasnije ubacivate file-ove za zgrade i to je sva mudrolija.
... e*i ga al nece , stalno javlja da s ovom licencom ne otvara karte a sve sam napravio kao i ti. jedino jos sumnjam da ima neke veze sto sve copy/paste radim preko usb kabla ... morat cu probati direktno sd karticu u pc pa copy/paste....
hrvobo
važno je da koristiš nove karte, jer stare ne pašu s novom licencom
G.Adamski says Hi!
koristim ove:
Basemap8_2007.07_080117.fbl 4.936 KB
Croatia8_2008.01_080215.fbl 4.656 KB
BosniaHrz8_2008[1].01_080215.fbl 1.683 KB
building: Croatia.3dl 232 KB
Bosnia.3dl 142 KB
dem: EasternEurope.dem 103.207 KB
.... MOZDA SU KOD VAS NEKE DRUGE ?
license: iGO2008.lic , device.nng
@JamesB007
Jel mozes negdje uploadad mapu Hrvatske
jer linkovi sa stranice iz prvog posta ne rade.
Hvala
Bok
sasa g
HP Ipaq 614 problem
Dali imate kakvu ideju zasto igo8 ne pokreće tj ne pronalazi gps modul, ili kad ga nekim cudom prepozna onda me pozicionira u Austriju?
I sto treba postaviti na vremenskim zonama da mi ne shebe sat i sastanke u kalendaru za -1 sat ranije?
momci, može mala pomoć?
nikako nemogu pokrenuti speedcams warning.
može li netko objasniti kako se to postavlja/aktivira?
ja sam u švicarskoj. prijašnje verzije igo-a su bile blokirane za ch a kako sam poslije vidio i za d i a međutim koliko sam uspio na drugim forumima skužiti (čak je jedan i rekao da u 8-mici ništa nije blokirano) ljudi uspijevaju koristiti upozorenja upravo u tim državama...kako?
da li se i na karti trebaju vidjeti kamere?
evo , skinio sam mape sa ovog linka ppcwarez.org
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....sd=a&start=300
... ali i dalje nemogu otvoriti mape ... molio bi neku dobru dusu da mi posalje svoje mape , dem. , building , pa da vidim onda ....
ja sam skinuo ovu aplikaciju
_http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=46283
i iste karte kao ti i sve mi radi
ugl zbog karte bi to meni bilo srednja zalost...tj. karta je srednja zalost, ali program je vrhunski
.... ja rjesio svoj problem a kako , evo:
vaampi wrote:
I need help Please !
I've installed iGO8 Lite to my Mio P550 PDA.Whem I'm trying to start the program after the language setup I've got an error message: "Map initialisation error" Cannot open the available map files with your license !
Anybody have any idea what is wrong ?
Thank you
yeah......everybody know that.... here it is (again) http://rapidshare.com/files/11439901...v_n_Go_MIO.rar
its for all (I guess) MIO users.
first of all delete "_" at the end in all filenames inside RAR.
... sad sve radi samo se karta treba poboljsati ... inace , program je uaaaaaaa...u
Mislim da nešto nije u redu sa hrvatskom mapom za IGO8.
Ima djelova mapa gdje se program smrzne, samo neznam dali je to samo kod mene?
Npr. neka netko ode u FIND na glavnom meniju i pod grad upiše Ludbreg. Dobit će 10-ak mogučnosti i odaberite samo Ludbreg.
Tu se meni mapa smrzne. Isto kod sesveta na obilaznici. Nek netko proba pa mi javi.
Hvala!
G.Adamski says Hi!
Jel ima novija karta od ove Croatia8_2008.01_080215.fbl 4.656 KB?
Ta karta nije baš detaljna, trebali bi dati bolju kartu.
PREDATOR
Evo i ja skidam IGO8, uz nadu da ce raditi na WM6 classic, a uređaj je Magelanov Mobile Mapper 6.
Biće da sam se provalio?
...e nece. Fino sam stavio odzipovan iGO8 na karticu, istu ubacio u uređaj, instalirao i nista. Na glavnom meniju dobijem ikonu aplikacije ali prilikom pokretanja samo se nakratko pojavi i to je to. Mozda treba nesto krekat?
I kako cu skinuti kartu BiH a da nije na rapidshare, nikad mi se ne da. I, da li je prije instalacije potrebno i kartu imati skinutu na kartici ili je to zasebno od aplikacije.
Dajte ljudi pomozite
Program mi ne može naći bluetooth gps senzor, ni tom tom nije mogao a Garmin g je nalazio.
Kako ste definirali partnerstvo gps-a i ppc-a?
Dali potvrditi kad se spoje da koritsti serial port, koji com ste mu dodijelili, trebam li definirati incoming i outgoing com port u bluetooth setinzima....
Uređaj je Vario II usput.
Hvala!
mogu li zamoliti "pravi" link za finalnu verziju ig8. IGO8 Beta koji ja imam instaliran na Mio c320 jako sporo radi i mape koje imam su iz 2007.
Postoji li orig. IGO8 sa mapama kao na 2006. Plus iz 2008. god.
HVALA!
Zadnji uredio azur : 15-06-2008 u 10:21
Bookmarks