= Citat = Izvorno postao Goone Pregledaj post
@Vepar: predlozhio si mu MBO kojoj je max FSB 1066 u kompletu s CPU-om kojemu je FSB 1333??? To neche ichi jedno s drugim.

Ajmo ovako:
proc neka ostane taj E8200.
Matichna, mozhe Abit ali daleko kvalitetnija solucija je IP 35 model
Rami, ako se vech ide na 4 gige, onda radije uzeti dva keksa od 2Gb (2X2 umjesto 4X1), radi stabilnosti i eventualnog "izdashnijeg" OC-a
HDD barem od 320GB Samsung, WD, Seagate ( ali Seagate only!!! bez onog Maxtor dodatka u imenu)
Optika neka ostane koja jest.
Kuchishte takodjer.
Napajanje, kada je vech budzhet ovechi, onda uzeti neshto od Corsaira - 450W VX ili 520W HX (modularno)
VGA kartica, ako stane u budzhet, onda neka 8800GTS 512MB za cca 1600 kn ili chak 9800GTX koje se mogu nachi i po cijeni od 1900kn.
S monitorima nisam bash na ti, pa...neka ostane taj koji je vech naveden.
ok,ali sam je naveo da mu igrice nisu tako vazne pa cemu onda 9800GTX?i ova Radeonka ce bit sasvim dobra.
mozda sam malo fulao kod maticne,ali zasto to ne bi moglo raditi?
za HD je naveo da zeli 250GB,a mislim da je i ovo Chieftec napajanje nije lose s obzirom na namjenu kompa.
poanta je u tome da ne mora potrositi 8000kn za namjenu koju ce sluziti(ponekad igrice,download sa torrenta,igranje sa photoshopom....). ako ploca nije dobra neka uzme ovu Abit IP35-E,koju si naveo jer je cijena slicna.