E ovako. ako mislim komp koristit za to gore sto si nabrojao onda ti mora bit masina. za te pare oko 7 - 8 tisuca kuna mozes stvarno stroj uzet. iako npr. ako ga kupujes u kompletu nije lose.. ali eto bolje je ipak ako mozes kupit posebno iako bi te to moglo izaci jos vise novaca. tako je barem mene moj komp koji sam kupio prije 5 godina i cijena mu je bila vjerovao ili ne 11000 kuna. a procesor je u njemu 2.4 pemtium 4. to sam dao ukupnu cijenu kompa znaci sve posebno, mis, tastatura i dalje da nenabrajam. dobro bi ti bilo ako vec kupujes i zelis masinu osvrni se samo na ovo. Procesor (cora 2 duo preporucujem ili neki amd dvojezgreni), grafa (nvidia ili radeon to po volji a kazu da je radeon jeftinija), napajanje (na ovom nemoj stedit jer ja sam imao problema s tim), i naravno neku jaku maticnu plocu ako mislis jos ugradjivat i nesto kasnije dodavat misli i na kuciste. preporuku bi ti za maticnu dao samo asusovu ili intelovu. jer ima mi frend takvu i stvarno kao po loju. i da nezaboravim misli i na ram. naravno to ce vec bit ddr2 memorija ali pogledaj i njezinu brzinu. neko govori da mu je bitna samo brzina a neko i kolicina pa sam procjeni. ako ces imati puno programa i igrica uzmi ti kolicinu. hard disk uzmes neki s vecim kapacitetom ali nemoj isto zaboravit i kod njega na brzinu jer je pozeljno i to(da po mogucnosti SATA diskove). to bi ti bilo to i imat ces komp samo takvu zvijer.

Odgovori uz citat

ali nekak mi se hitachi ili seagate cine bolji izbor
Bookmarks