imao sam i ja slican problem nedavno.... ali sa hotmail.com
rijesio sam to tako sto sam si instalirao ponovo operu.... najnoviju verziju...
a to ne predlazite mi firefox??? da nema neke veze sa tim da si na dial-up???
Koristim Operu za svoj default internet browser. Kad se logiram na freeemail.net.hr gdje imam svoj E-mail account,i udem u svoj E-mail,nikako ne mogu pristupiti poslanim porukama,i izbacuje mi poruku kako je doslo do pogreske,a sa IE sve ide ko podmazano,a s Operom mi nikad nije uspjelo. Zna li netko zasto to ne radi s Operom?
Ne predlazite mi firefox,vec ako netko zna zasto se to dogada i kako da se popravi nek javi... Hvala!
imao sam i ja slican problem nedavno.... ali sa hotmail.com
rijesio sam to tako sto sam si instalirao ponovo operu.... najnoviju verziju...
a to ne predlazite mi firefox??? da nema neke veze sa tim da si na dial-up???
###1410989180026
možda reinstalacija opere, iako...sumnjam...ima takvih bugova još kojegdje...![]()
Ideš u krivom smjeru ka riješavanju problema.
Mene su kompjuteri naučili da je jedino pravo riješenje prihvatiti situaciju kakvom jest i koristiti onu zaobilaznu koja funkcionira.
Znači, nemoj koristiti Operu za čitanje maila već neki drugi browser.
Možda će ovakvo riješenje naići na otpor kod tebeali najbezbolnije je i najlakše.
Ne dešava se to Smuchac samo tebi...
isti problem imam i ja sa Operom i net.hr e-mail-om... imao i starije verzije opere i najnoviju i na svima isti problem...
Mislim da je to do opere...
tako da ja često svoj mail provjeravam pomoću IE, a za surfanje koristim Operu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nevidim razlog zasto ne zelis firefox najpopularniji browser al eto ako ne zelis onda nista. pokusaj mozda s reinstalacijom opere
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Upravo tako! Imao sam deset verzija Opere i uvijek sta stvar... Firefox mi se ne svida,al ne zato sto je najpopularniji,vec zato sto mi je Opera zakon,i da se pojavi 20 boljih,nedam je...
Nista,svakih nekoliko dana cu vadit stari IE iz prasine i brisat odlazne,a tema moze pod kljuc! Hvala svima!
![]()
Nisam editirao post,jer ljudi s slicnim problemom,ne bi vdjeli da sam editirao...
Nakon instalacije Opere 9.50,problem se NE pojavljuje i sve je u najboljem redu...![]()
Bookmarks