Ja vec bila donijela odluku o kupnji k800i, poskidala vec sve teme i igre s neta kad ono citam na nekim stranim forumima da k800i ima losu kvalitetu zvuka (da je zvuk i na maksimumu jadno tih) i da je jos losija na losim slusalicama.
Da se razumijemo, mene odusevljava ideja o toj njegovoj famoznoj kameri ali ja sam ga htjela koristiti i kao mp3 player posto nemam svoj trenutno a muzika mi je vazna (volim sto glasnije).
Nadalje, to sa slusalicama me navelo na razmisljanje i dok su se ljudi tuzili da im je na ovima sto su dobili u paketu (neke HPM-70 ili tako nesto) zvuk katastrofa isla ja pogledati sto ide uz k800i u t-mobile ponudi. Mrak mi je pao na oci! Neki skart HPB-60 (pogledala sam SE cjenik i to su najjeftinije slusalice koje imaju) koji se ni ne moze nazvati slusalicama u mnozini zato sto je to u stvari JEDNA slusalica. JEDNA slusalica! A ja bi to kao trebala koristiti kao mp3. Mos misliti!
Reci mi da kupim druge je sve lijepo i krasno samo sto te druge KOSTAJU 300 KUNA!
PItanja:
1. Vi koji ste u zadnje vrijeme uzeli k800i od t-mobile-a, jesu li vam stvarno servirali to smece od jedne slusalice?
2. I kakav vam je zvuk na mobitelu? Jel mozete proci cestom s mjuzom na maksimumu u slujama bez da cujete promet?

Odgovori uz citat

o K800....

Bookmarks