Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    ima ih puno
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s in ear sluškama

Koristim in ear slušalice koje sam dobio sa Sony nwz A816. Koristim srednju veličinu gumice i kada "turnem" sluške u uho imam osjećaj kao da se stvori neki vakuum, i kada tako slušam muziku bas je nekako prejak(znam da se može smanjiti) i s vremenom mi se stvori neki tlak, tj pritisak koji je dosta neugodan. E sada, probao sam najmanje gumice(navlake) i sada mi je puno bolje, doduše bas nije više onoliko jak jer se ne stvori vakuum kao što je bilo sa većim gumicama. Mene sada zanima da li taj vakuum mora postojati i dali je to normalno kod ovakvih slušalica ili nešto nije uredu s mojim ušima pa mi smeta kada su mi uši skroz začepljene- jer ponavljam kada sam stavio manje gumice simptomi su nestali ali sada više čujem vanjsku buku??? Ima li ko sličnih problema nek javi!!!
    i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da se stvorio vakum nebi ništa čuo

znam na sto misliš i to je čest slučaj sa sonyjevim slušalicama no nikad mi to nije radilo konkretne probleme, dapače naviko sam se na to i sjajno prigušuje zvukove iz okoline. Što ti je sa tlakom u glavi ili dišnim putevima neznam no to je pitanje za doktora
    angels might have been eaten.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh, zanimljiv problem. Koristio sam nekoliko modela Sonyjevih slusalica i nisam imao neke probleme, osim sa gumicama koje stalno padaju.

Ove koje sad koristim (zaboravio sam ime modela...) nemaju niti taj problem.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove