Eto da se potužim. Stavili mi FW08 (sa FW06), radio odlično tjedan dana i baš kada sam bio na moru dogodilo se sr**e.
Nestao mi menu kada se pritisne ono dugme, također je nestala i ikona. Ne mogu pokrenuti niti jednu apliakciju, čak ni preko shortcuta....
Mogu samo telefonirati. Kada primim SMS, ne mogu ga pročitati, sve se zblokira. Prestrašno. Sutra idem na ponovno upucavanje FW08. Bijah 3 tjedna na moru bez mobitela... Grozno... :-X
Naravno da imam garanciju (radim u Siemensu)...
Kaže frajer u servisu da misli da je hardverski problem, a ne softver (imam verziju 08). Sad sam bez moba tjedan dana, a dobio sam S35 kao zamjenski... Šmrc... :-X
Malo sam se raspitao po usenetu, pronasao kako rijesiti moj problem, otisao u servis, uzeo mobitel na sat vremena, popravio ga, vratio se sa valjanim mobom, a oni mi vratili garanciju i zatvorili nalog...
Eto, ustedio sam im 10 dana "rada"...
Ma "kvar" je totalna glupost. Dok vam CX65 još radi (ima meni ), backupirajte si hidden System folder.
U trenutku kada vam meni misteriozno nestane (isto vrijedi i za M65), samo ponovno kopirajte backupirani System folder natrag na mob i OPALA... meni se vratio...
Strašno...
Poslao: Stile Ma "kvar" je totalna glupost. Dok vam CX65 još radi (ima meni ), backupirajte si hidden System folder.
U trenutku kada vam meni misteriozno nestane (isto vrijedi i za M65), samo ponovno kopirajte backupirani System folder natrag na mob i OPALA... meni se vratio...
Strašno...
Takav kvar uopće nije glupost. Ti si riješio posljedicu, a uzrok nisi. Nitko ti ne garantira da ti se neće dogoditi ista stvar baš onda kad ti mob bude najviše trebal i kad nećeš imati računalo u blizini. Sjeti se Murphy-a .
Osobno bi takav mob ostavil u servisu da oni nađu uzrok i riješe to.
Sljaka: Mislim da uzrok ne bi oni riješili jer kažu na stranim forumima da je to stari bug i da se događa i na M65 mobitelima, a znam još par ljudi koji su imali isti "kvar" na CX65.
Tako da sumnjam da je hardverske prirode i vjerujem da će se otkloniti u sljedećim releasima firmwarea.
@Stile Ajd razmisli malo. Ako se isti kvar javlja kod različitih modela, znači i kod različitih firmware-a, postoji velika vjerojatnost da je ipak problem harderske prirode.
Bookmarks