Download ćeka ?Šta si radio oko mobitela?sada je u nutra ekran plav a na vanjskom stoji download
Ugasio sam mob i sada je u nutra ekran plav a na vanjskom stoji download i ne da se upaliti što mogu napraviti dalo ga treba nositi na servis ili mogu nešto napraviti i sam
Download ćeka ?Šta si radio oko mobitela?sada je u nutra ekran plav a na vanjskom stoji download
ma baš ništa žena ga samo ugasila i nakon toga ovo što sam naveo plavi ekran iz nutra a na vanjskom dwnload i tako stoji dok se ne usprazni baterija
vezano za navedeni problem s obzirom da je mob pod garanciom poslao sam ga na servis sadalikovi u europa trejdu tvrde da je došlo do oksidacije konektora na koji se mob puni iako kada bi se ugasio potrošio bateriju nakon što bih ga uštekao u struju preko punjača ponovno bi proradio e sada mezanima dali je netko imao sličan problem jer mi njihovi navodi nemaju logike i mislim da na taj način izbjegavaju pokriti garanciju , a za navedeni dio odnosno popravak traže 400 kuna![]()
![]()
I jesi uspio sta popravit? Meni je isto tako bilo..samo ja sam ga pokusao flashat..pa sam nesto bio zaribo..pa mi je tako stajalo..i mob se stalno palio-gasio..
Bookmarks