Nasa brzina uploada na paketu 2 Mbit/256 Kbits je 24-25 KBts sto je ziva sramota.
Da ne spominjemo da su cijene T-com DALEKO vise od realnih cijena internet usluga.
Gledajuci realno nasa drzava u svemu kasni...dok je u sloveniji ili italiji i ostalim EU drzavama brzina interneta cak i do 100 Mbit-a (180 eura mjesecno) za flat rate kod nas je maksimalna brzina 16 MBit-a (cca 59 eura mjesecno) za flat.
Napominjem da za 120 eura vise tamo ljudi/firme imaju 6,5 puta brzu vezu prema internetu sto otprilike iznosi 10 Mbsec download i vise od 15 MBsec upload (imao sam se prilike uvjeriti kada sam bio kod bratica u Italiji...Tamo su leaderi Alice,Tiscali,Fastweb itd...uglavnom oni placaju za 20 Mbit-a oko 20ak eura mjesecno dok mi placamo trostruko,a vecina providera nudi veci upload nego download dok je kod nas sasvim suprotno.
Da ne pricamo o tome kako nas dragi T-Com cijeni staticni IP 800 kuna mjesecno dok nasi prijatelji iz EU dobe staticni ip na poklon![]()
![]()
Uglavnom T-com je skup u svemu,i ne nudi neprekidnu vezu na internet u vecem trajanju od 24 sata (racunajuci na to da ako imate d-linkove ili zyele bezicne Routere sigurno ce se disconectati i reconectati vise puta dnevno,sto je smrt ako neko koristi kucni komp kao neki manji game server)
Na kraju samo moramo cekati da se drugi ISP-ovi (internet service provideri) potrude sniziti cijene i ugroze makar malkice T-com koji sada ima monopol...sjetimo se da do jucer samo T-com je nudio adsl...a danas ih vec ima vise Metronet,Iskon(u sklopu t-com-a),H2 ili kako se vec zove,Vodatel itd....

Odgovori uz citat
Bookmarks