Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    L6
    Operater
    T-mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    6.548
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.548, Nivo: 19
    Bodovi: 6.548, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako to ide kod t-coma nece bit nikakvo pojeftinjenje nego slijedi dizanje upload-a
    Roverclub

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao roverinho Pregledaj post
    kako to ide kod t-coma nece bit nikakvo pojeftinjenje nego slijedi dizanje upload-a
    da..i to kaj kažeš...ali ne vidim zašto i dalej ljudi ostaju kod njih...pa neka promjene barem internet pakete,to barem mogu svi kojima je dostupan t-com...ja npr. imam već godinu dana Optima Traffic i zadovoljan sam jer njihov osnovni paket za 20 kna daje 2,5GB...dok je ovo kod t-coma pljačka....isto tako se može uzeti bilo koji paket,od drugog davaoca internet usluga...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    C905
    Operater
    Tele2,Simpa,Vip
    Godina
    39
    Bodovi
    5.302
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.302, Nivo: 17
    Bodovi: 5.302, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasa brzina uploada na paketu 2 Mbit/256 Kbits je 24-25 KBts sto je ziva sramota.
    Da ne spominjemo da su cijene T-com DALEKO vise od realnih cijena internet usluga.
    Gledajuci realno nasa drzava u svemu kasni...dok je u sloveniji ili italiji i ostalim EU drzavama brzina interneta cak i do 100 Mbit-a (180 eura mjesecno) za flat rate kod nas je maksimalna brzina 16 MBit-a (cca 59 eura mjesecno) za flat.
    Napominjem da za 120 eura vise tamo ljudi/firme imaju 6,5 puta brzu vezu prema internetu sto otprilike iznosi 10 Mbsec download i vise od 15 MBsec upload (imao sam se prilike uvjeriti kada sam bio kod bratica u Italiji...Tamo su leaderi Alice,Tiscali,Fastweb itd...uglavnom oni placaju za 20 Mbit-a oko 20ak eura mjesecno dok mi placamo trostruko,a vecina providera nudi veci upload nego download dok je kod nas sasvim suprotno.
    Da ne pricamo o tome kako nas dragi T-Com cijeni staticni IP 800 kuna mjesecno dok nasi prijatelji iz EU dobe staticni ip na poklon
    Uglavnom T-com je skup u svemu,i ne nudi neprekidnu vezu na internet u vecem trajanju od 24 sata (racunajuci na to da ako imate d-linkove ili zyele bezicne Routere sigurno ce se disconectati i reconectati vise puta dnevno,sto je smrt ako neko koristi kucni komp kao neki manji game server)

Na kraju samo moramo cekati da se drugi ISP-ovi (internet service provideri) potrude sniziti cijene i ugroze makar malkice T-com koji sada ima monopol...sjetimo se da do jucer samo T-com je nudio adsl...a danas ih vec ima vise Metronet,Iskon(u sklopu t-com-a),H2 ili kako se vec zove,Vodatel itd....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. HT uskoro snižava cijene ADSL-a i pokreće internet telefoniju
    By status in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 17-11-2007, 15:15
  2. Uskoro jeftiniji ADSL konkuretnih davatelja ADSL usluga
    By frish in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-07-2006, 23:44
  3. S68-uskoro u prodaji
    By RedkinG in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 25-02-2006, 21:43
  4. Širokopojasni internet uskoro puno jeftiniji
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 20-01-2006, 14:14

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove